DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük AK Parti Mart ayı İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılan danışma istişare toplantısına Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Yönetim kurulları ve Bozüyüklüler katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen, aylık olarak yapılan ve çalışmaların istişare edildiği toplantı açılış konuşmalarının ardından soru cevap şeklinde devam etti. Toplantıda konuşan Milletvekili Eldemir “ Bu günkü Ak Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Mart ayı Danışma Meclisi toplantımıza İl Başkanımız ile birlikte iştirak ettik. Başta ilçe Başkanımız olmak üzere, Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle ve Köy Temsilcilerimize, Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclisi üyemize, AK davanın ak neferlerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek Bilecik genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 27 Mart 2018, 02:02

    bilecik bursa hızlı tren projesi bitincee bölgesel bir tren seferleri için bastıralım bilecik bursa gelişmesi içinn adapazarı haydarpasa trenleri gbi bölgesel bir trenn

    Cevapla
  2. yenişehir yolu sorulmuyormu sn vekile

    Cevapla
Bizi Takip Edin