DARBE GİRİŞİMİ İHTİMALİNE KARŞI “MEYDAN GRUBU”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi nöbetlerinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yaptığı konuşmadan sonra son bulması ile nöbetlerine tüm yurtta olduğu gibi evlerinde devam edecek olan Bilecikli vatandaşlar, herhangi bir saldırı durumunda daha hızlı haberleşmek ve iletişim kurabilmek adına sosyal medya üzerinden “Meydan grubu” isminde bir grup kurdular.

Grubun kurucusu olan Emine Cin, Meydanlardaki nöbetler bitmiş olsada evlerdeki nöbetlerin bitmediğinin altını çizerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de yapmış olduğu konuşmada evlerinize çekilebilirsiniz demesine rağmen biz evlerimize çekilmiş olsakta bir “meydan grubu” kurmak istedik arkadaşlarımız ile beraber. Şuanki sayımız 5 bin’e yaklaştı. her an herşey olabilir düşüncesiyle arkadaşlarımıza ulaşabilmek için böyle bir grup kurduk.” dedi.

 

Herhangi bir saldırı durumunda daha hızlı haberleşmek ve iletişim kurabilmek adına böyle bir sistem düşündüklerini ifade eden Cin, Sosyal medya üzerinden açmış oldukları “Meydan Grubu” isimli grubun yaklaşık 5 bin kişiye ulaştığını söyleyerek, “Arkadaşlarımız ile iletişimimiz daha kolay olsun, herhangi ters bir durumda, herhangi bir saldırı karşısında birbirimiz ile iletişim kurabilmek adına böyle bir sistem düşündük arkadaşlarımızla elbirliği ile Gönüllerimizle beraber kendimizde her zaman meydanlardayız.” ifadelerini kullandı.

DSC_0465 DSC_0469

DARBE GİRİŞİMİ İHTİMALİNE KARŞI “MEYDAN GRUBU”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin