Dedeler ve Ninelerden Görülmeye Değer Eğlence

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen Bilecik’te; Yaş-Al Sesini Müzikle Yaş-At adlı etkinlikte, huzurevi sakinleri gönüllerince bir gece yaşadı.

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri koro eşliğinde türküler seslendirdi ve oyunlar oynadı.

 

 

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can da etkinliğe katılarak, huzurevi sakinlerinin mutluluğunu paylaştı, oyunlarına eşlik etti.

 

 

Bilecik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ekibinin de yer aldığı gecede renkli ve güzel görüntüler yaşanırken, huzurevi sakinlerine ikramlar yapıldı.

 

 

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve çay içen Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızı sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturma gayretinde olduklarını kaydetti.

 

 

Yaşlıların toplumsal hayattaki yerine değinen ve her zaman yaşlılarımıza değer verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Çok kıymetli büyüklerim, Bilecik Belediyesi olarak bizler her zaman bu tür güzel etkinlikleri sizlerle buluşturma gayretindeyiz. Arkadaşlarımız sağolsunlar güzel bir buluşma gerçekleştirmişler. Geçtiğimiz haftaki etkinliğe gelememiştim. Ama önümüzdeki hafta düzenlenecek olan spor etkinliğine ben de giysilerimi giyip sizlerle bir araya geleceğim. Bu anlamda bizleri konuk ettiğiniz için ve bir araya gelmemize vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Etkinlik, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’ın huzurevi sakinleri ile sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

 

Huzurevi sakinleri de gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Dedeler ve Ninelerden Görülmeye Değer Eğlence
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin