Dedikodulara tek kareyle noktayı koydular!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Belediye Başkan aday adayları, Aday Mustafa Yaman’ın etrafında kenetlenerek “Tek vücut” oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine az bir zaman kala AK Parti’den Bilecik’te aday adayı olan 10 isim, Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman’ın etrafında kenetlenerek adeta tek vücut oldu.

Parti binasında Milletvekili Halil Eldemir ve İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın da katıldığı toplantıda bir araya gelen aday adayları, toplantı sonrası poz vererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

DEDİKODULARA NOKTA KOYAN FOTOĞRAF KARESİ

Aday belirleme sürecinde parti içerisinde sorun olduğu imajı verilmeye çalışılan AK Parti Bilecik İl Teşkilatı, verilen bu fotoğraf karesi ile dedikodulara noktayı koymuş oldu.

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Mustafa Yaman,  “AK Parti’mizin 2002’den bu yana en büyük gücü birlik beraberliktir.” dedi.

Yaman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Aday adayı arkadaşlarımızla il başkanlığımızda bir araya geldik. AK Parti’mizin 2002’den bu yana en büyük gücü birlik beraberliktir. Ve böyle devam edeceğini bu akşam tekrar görüyoruz.

Her bir arkadaşımla aday adaylığı sürecinde tek amacımız ihmal edilen şehrimize hizmeti geri getirmekti. Şimdiki tek hedefimiz de tüm aday adayı arkadaşlarımızla şehrimize hizmeti geri getirmek.Cumhur İttifakı kazanacak, Bilecik Kazanacak.”

Diğer yandan, Milletvekili Halil Eldemir de katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren teşkilata teşekkür etti.

Dedikodulara tek kareyle noktayı koydular!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin