DENİZ ÖZKAN ENGİN’İN CESEDİ 7 AY SONRA BULUNDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz Ağustos ayında Yalova’nın Armutlu ilçesine tatil yapmak için giden fakat büyük bir felaket sonucu tekneleri alabora olan Engin ailesinin bulunamayan son ferdi Deniz Özkan Engin’in cesedi faciadan 7 ay sonra balıkçılar tarafından bulundu.

bilecik haberleri

Alabora olan tekneden denize düşen Mustafa Şen (35), Yağız Küçük (7), Bulut Ömer Engin (5) ve Güneş Engin (2) çevreden gelen tekneler tarafından kurtarılırken, 5 yaşındaki Bulut Ömer Engin kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Deniz Özkan Engin ise Sahil Güvenliğin bir hafta süren arama çalışma rağmen bulunamamıştı. Aradan geçen 7 ay sonrasında Deniz Özkan Engin’in cesedi tesadüf eseri balıkçıların ağına takıldı. Cesedi fark eden balıkçılar durumu ekiplere bildirirken, denizden çıkarılan ceset Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Buradaki incelemelerin ardından Bozüyük’e getirilen Deniz Özkan Engin’in cenazesi’nin bugün ikindi namazına müteakip Bozüyük Yeşilkent Camiinden kaldırılarak Bozüyük Asri Mezarlığına defnedilmesi planlanırken, Engin’den geriye Sosyal medya hesabında paylaştığı bu fotoğraflar kaldı..

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleri

 

DENİZ ÖZKAN ENGİN’İN CESEDİ 7 AY SONRA BULUNDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin