DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bilecik yeni Merkez İlçe Başkanı Volkan Altun oldu.

Parti binasında yeni Merkez İlçe Başkanı Volkan Altun ile kameralar karşısına geçen İl Başkanı Kadir Emre ise ülke genelinde yaşanan yüksek enflasyona ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“GELDİĞİMİZ DURUM MAALESEF BU”

“İki yıl içerisinde inşallah Türkiye’yi eski günlerde olduğu gibi tek haneli enflasyona ulaştıracağız.” diyen Başkan Emre konuya ilişkin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Biliyorsunuz ülkemiz mevcut problemler noktasında ekonomik alanda olsun, sosyal alanda olsun, kültürel alanda olsun, sağlık ve tarım gibi diğer alanlarda da ülkemizin yönetilemediğini görüyoruz.

Bu konularla ilgili de DEVA Partisi olarak bütün çalışmalarımızı, eylem planlarımızı yaparak bunlara çözüm üretme noktasında, ne yapacağımız noktasında genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla beraber ortak akılla çözüm üretiyoruz.

Bunla ilgili baktığımız zaman yüksek enflasyon noktasında biliyorsunuz ülkemiz şu anda en büyük yüksek enflasyon ile karşı karşıya. Bunların sebep ve sonuçlarını da biliyorsunuz. ‘Sebep faiz, sonuç enflasyon’ dediğimiz noktada geldiğimiz durum maalesef bu.

Bunları aşacak mıyız? DEVA Partisi olarak bunları aşacağız. Biz genel başkanımızın dediği gibi inşallah iktidarımızda inşallah kısa sürede 6 aylık bir sürede normal hale getireceğiz, ekonomiyi ayağa kaldıracağız. İki yıl içerisinde de inşallah Türkiye’yi eski günlerde olduğu gibi tek haneli enflasyona ulaştıracağız.

Önemli olan ülkemizin huzuru, refahı, mutluluğu. Tabi bunları yaparken de hep beraber halkımızla beraber omuz omuza, istişare ederek bunları çözeceğiz.

DEVA Partisi kadroları hazır. İnşallah görev aldığımızda en kısa süre içerisinde ülkemizi tekrar ayağa kaldıracağız. Huzur ve refah içerisinde diğer ülkelerle beraber ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz.”

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Belli Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin