DEVA Partisi’nden benzin zamlarına “Bisikletli” tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Bilecik İl Teşkilatı üyeleri, benzine gelen zamlarla ilgili basın açıklaması yaptı.

DEVA Partisi Bilecik İl Teşkilatı üyeleri, benzin zamlarına Cumhuriyet Meydanında protesto gösterdi. Alanda bisiklet binen partililer, ardından yaptıkları basın açıklamasıyla benzin zamlarına tepki gösterdiler.

Cumhuriyet Meydanına bisikletleriyle gelen parti üyeleri adına konuşan İl Başkanı Kadir Emre, Akaryakıt fiyatlarının son zamanlarda durdurulamaz yükselişinin devam ettiğine dikkat çekerek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bu yükseliş beraberinde, ulaşım için ayırılan bütçenin hane halkının giderlerindeki payının büyümesine, tek başına bu maliyetin bile refah seviyesini ciddi ölçüde düşürmesine ve her vatandaşın normal ulaşım ihtiyacının lüks tüketim sınıfına yükselmesine sebep oluyor.

Bunun yanı sıra; fosil yakıt tüketimi ile hava kirliliğinin artarak iklim değişikliğinin belirgin bir hıza ulaştığının görülmesi her sorumluluk sahibi insanı olduğu gibi bizleri de kaygılandırmakta ve çözüm arayışına zorlamaktadır. DEVA Partisi olarak; havayı kirletmeyen, yakıt gideri olmayan ve insan sağlığını koruyarak düzenli spor yapılmasına destek olacak, bisiklet kullanımının şehir içlerinde artması sağlayacak, bisiklet yolların artmasının önemli olduğunu savunuyoruz.

Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı, Kadın Politikaları Başkanlığı, Gençlik Politikaları Başkanlığı ile birlikte; ‘İktidarın Zammı Varsa, Yurttaşın Yeşil Pedalı Var’ diyor ve bütün vatandaşlarımızı daha yeşil bir gelecek için pedal çevirmeye davet ediyoruz.

Açıklamanın ardından parti üyeleri meydanda bisiklet kullandı.

DEVA Partisi’nden benzin zamlarına “Bisikletli” tepki
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Ya 3 tane boş adamı cikarmissiniz şunlari haber yapıp da prim vermeyin şu Parti’nin nesini destekliyorlar 3 tane bisiklet getirmişler geri kalan yönetim kurulu üyeleri arabalarıyla geldi galiba yada onlar bile inanmıyorlar partilerine

    Cevapla
  2. siz burada bisiklet ile dolaşın ali babacan lüks araçlarla tur atsın samimiyet sıfır

    Cevapla
Bizi Takip Edin