DEVA Partisinden Bilecik Ziyaretleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, Bilecik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

DEVA Partisi İl Başkanlığı, kentteki bazı sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Yılmaz, genel merkez teşkilatı adına Bilecik’i ziyarete geldiklerini söyledi.

Bilecik’te ilk önce İl binasini Ziyaret ederek il Başkanı Kadir Emre ve yönetimleri ile bira araya geldiler. Daha sonra STK karla bir araya gelen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Medeni Yılmaz ilimizin sorunları hakkında bilgi alarak ortak akılla çözüm üreteceklerini il başkanı Kadir Emre’nin Bilecik ile ilgili sorunları her ay yapılan İl başkanları toplantısında rapor halinde Genel Başkan Ali Babacan’a ilettiğini söyleyerek ilimizin sorunlarını ve çözümlerini il başkanı Kadir Emre ile istişare ederek çözüm yolları aradıklarını belirttiler.

Teşkilat görevlileriyle şehrin ve partinin durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Yılmaz, bütün illerde parti olarak toplumun sıkıntılarını yerinde görmek istediklerini kaydetti.

İttifakların seçim ittifakı olarak gündemlerinde bulunduğunu ifade eden Yılmaz, “Bir önceki seçimde bir yasa çıkarılmak suretiyle siyasi partiler ittifak yaparak seçime birlikte girdiler. 2 tane ittifak vardı. Seçime bu şekilde girdiler. Bu ittifaklar sadece seçim süreciyle sınırlı olan ittifaklardır. Biliyorsunuz, yasa da o şekilde çıktı. Fakat bu birliktelikleri özellikle iktidar kanadında protokolü olmayan bir koalisyona dönüştü. Cumhur İttifakının siyasi partileri, ülkeyi hep birlikte bir protokol temeline dayanmadan birlikte yönetiyorlar. Millet İttifakına mensup siyasi partiler de bir iş birliği, güç birliği yapma noktasında irade beyanında bulundular diyebiliriz.” ifadelerini kullandı.

1,5 yıl önce kurulan bir siyasi parti olduklarını dile getiren Yılmaz, “Henüz bir seçim kararı alınmamışken şu anda bir ittifaktan söz etmemiz çok doğru değil. Malumunuz şu anda teşkilatlanma çalışmalarını yapıyoruz. Kendi özgün kimliğimizle halkımızla buluşup kendimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Şu anda bulunduğumuz safha budur. Seçim süreci başladığı zaman seçim kararı alındığı zaman ittifaklar yeniden gündeme gelecektir. O gün geldiğinde biz siyasi parti olarak yetkili kurullarımızla, genel başkanımızın beyan ettiği gibi bir araya gelip bu konuda değerlendirmemizi yapacağız. Kararımızı vereceğiz, ona göre de yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

DEVA Partisinden Bilecik Ziyaretleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin