DEVLETİMİZE FAYDA SAĞLAYACAK HÜKÜMET İÇİN EMANET OYLARINIZA TALİBİZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Milletvekili ve birinci sıra adayı Halil Eldemir, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindeki parti teşkilatı, 1 Kasım genel seçim çalışmaları kapsamında bizleri ofisimiz’de ziyaret etti. Ziyarette Ülke gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

DSC_0251

KOALİSYONUN OLMADIĞI İKTİDARLAR ÇOK DAHA BAŞARILI OLMUŞLARDIR

Koalisyon sürecini değerlendiren Halil Eldemir, “Dün itibari ile YSK kesin milletvekili aday listelerini resmi gazetede yayınladı. Süreç zaten başlamıştı, biz de sahada hemşerilerimiz ile buluşup hemşerilerimize Türkiye’nin istikrarına sahip çıkması gerektiğini, 2023 hedeflerine ulaşması için tek başına güçlü iktidara sahip olması gerektiğini anlatmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda milletimize güveniyoruz, çünkü milletimiz şunu çok iyi biliyor; Türkiye çok partili siyasi hayata geçtiği günden bu güne kadar, koalisyonun olmadığı iktidarlarlar diğer hükümet veya iktidarlara göre çok daha başarılı olmuşlardır.

1950- 1960 arasında demokrat parti iktidarı, 1960’ın ortalarında Adalet Partisi iktidarı, 1980’li yıllarda Özal dönemi, Anap dönemi ve 2002 den bu yana yaklaşık 13 yıldır Ak Parti iktidar döneminde Türkiye ileriye gitti. Bu konuları milletimiz gayet iyi bir şekilde biliyor ve bu seçimde’de tekrar istikrarı oylayacağını biliyor” dedi.

DSC_0249

DEVLETİMİZE FAYDA SAĞLAYACAK HÜKÜMET İÇİN EMANET OYLARINIZA TALİBİZ

4 Ekim’de açıklanacak seçim beyannamesine dikkat çeken Eldemir, Biz geçmişte yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız, anlatıyoruz. 4 ekim günü’de sayın genel başkanımız, başbakanımızın açıklamaları ile seçim beyannamelerimizi milletimize paylaşmış olacağız. Sahada anlatacağız, kucaklaşacağız, oy isteyeceğiz. biz bu seçimi Türkiye için bir dönüm noktası olarak görüyoruz. istikrar için çok önemli olduğunu görüyoruz onun için MHP’ye gönül vermiş hemşerilerimizden de CHP’ye gönül vermiş hemşerilerimizden de bu seçimde tekrar bizlere destek vermesini hatta bizlere emanet oy vermelerini özellikle istirham ediyoruz. Çünkü tek başımıza iktidar olursak, istikrarlı iktidarlar bu millete ve devlete hepimize en fazla fayda sağlayacak hükümetler ve iktidarlar olacaklardır” dedi.

DSC_0249 DSC_0251 1 2 DSC_0240 DSC_0247

Haber : Ali Osman ÇELİKAL

Fotoğraf : İsmail KARABIYIK

DEVLETİMİZE FAYDA SAĞLAYACAK HÜKÜMET İÇİN EMANET OYLARINIZA TALİBİZ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin