Dijital Kartvizit Nedir Ve Nasıl Kullanılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital kartvizit telefon numarası, adres bilgileri, web adresi, iban numarası, sosyal medya hesabı gibi kişisel bilgilerin cep telefonu, tablet, bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dijital ortamda karşı tarafa aktarılmasına denir.  Dijital kartvizitinizi cep telefonuna dokundurarak kişisel bilgiler link olarak kolaylıkla paylaşılabilmek mümkündür.

Temassız Kartvizit Nedir Ve Nasıl Kullanılır?

Temassız kartvizit kullanımında bilgiler karşı tarafa aktarılırken aktarım yapılacak bilgilerin hiç birini elle girmeye gerek yoktur. Bilgilerin cep telefonuna aktarılması işlemi yaklaşık olarak 10 saniye gibi çok kısa bir sürede yapılmaktadır. Bu kartlar sayesinde karşı tarafa iletmek istediğiniz tüm bilgileri elle yazmaya gerek kalmadan kolaylıkla sağlanabilmektedir. Haydikart sitesinden ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dijital kartvizitler Qr kodunun al yapısını kullanırlar.

NFC Kartvizit Nedir Ve Nasıl Kullanılır?

Nfc kartvizit kartı ile ister toplantı ortamında olsun, ister sohbet ortamında olsun karşınızdaki kişisel ya da şirket bilgilerinizi aktarmak için cep telefonu yardımı ile dijital ortamda elle dokunmaya gerek kalmadan telefonunuzu yaklaştırarak aktarılabilen çok güzel bir teknolojik sistemdir.

Karşı tarafa kişisel bilgilerimi ya da şirket bilgilerimi en kısa sürene ve çok kolay bir şekilde nasıl aktarabilirim diye düşünmenize gerek yok. Dijital kartvizit, temassız kartvizit ve NFC kartvizit hakkında bilmek istediğiniz tüm bilgilere Haydikart adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Dijital imkanları kullanarak hayatınızı daha basit işlemlerle kolaylaştırmak artık çok daha kolay.

Dijital Kartvizit Nedir Ve Nasıl Kullanılır?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin