DİRİLİŞİN ŞEHRİ BİLECİK’E; ”DİRİLİŞ GEZİSİ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüp Belediyesi katkılarıyla Simurg Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan ”Diriliş Gezisi” kapsamında ilimize gelen öğrenci grubu, Dirilişin Şehri Bilecik ve ilçelerini gezdi.Her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

 

 

Gezileri kapsamında ilimize gelen Eyüp, Yeşilpınar, Gültepe ve Pirinçli Gençlik Merkezlerinde eğitim gören Şeyh Edebali Türbesinde dua eden heyet daha sonra Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezdi.

 

 

Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Muhlis Aydemir, konuklarını ağırlayarak, Şeyh Edebali ve Bilecik’in tarihi yanı sıra, Orhangazi Cami, Eski Bilecik Yerleşim Alanı ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ile şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

 

 

Ziyaretleri kapsamında; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izleyen grup üyeleri, programları kapsamında Söğüt ilçemizdeki tarihi yerleri gezecek.

DİRİLİŞİN ŞEHRİ BİLECİK’E; ”DİRİLİŞ GEZİSİ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin