DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ÜCRETSİZ BESLENME PROGRAMI HİZMETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Bilecik Belediyesi Spor Merkezi’nde vatandaşlar sportif aktiviteleri yanı sıra ücretsiz beslenme programı hizmeti ve beslenme eğitimi seminerleri alırken verimli zaman geçirmenin yanı sıra sağlıklı bir yaşam için gerekli bilgileri almaya devam ediyor.

”SPOR İLE SAĞLIKLI BESLENMENİN PÜF NOKTALARINI BİR ARADA VERİYORUZ”

Bilecik Belediyesi Spor  Merkezi Diyetisyeni Hacer Kayaalp, spor merkezindeki diyetisyenlik hizmeti hakkında verdiği bilgilerde, şunları kaydetti:

1

”Bilecik Belediyesi Spor Merkezi’nde son derece güzel çalışmaları icra etmeye devam ediyoruz. Bilindiği üzere, obetize ile mücadelede yerel yönetilerin rolü çok büyük. Bilecik Belediyesi de bu anlamda çok önemli çalışmalar sergilemektedir. Kasım ayından bu yana spor merkezinde sportif faaliyetlere katılan hanımefendilere hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

Ben bu anlamda öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya, bizlere bu anlamda iyi imkanlar sunduğu için teşekkür ediyorum. Spor merkezimize gelen hanımefendilere sağlıklı bir yaşam için spor yapmaları konusunda yardımcı olduğumuz gibi sporla birlikte sağlıklı beslenmenin püf noktaları hakkında bilgiler veriyoruz. Spor merkezinden hizmet alan vatandaşlarımızdan isteyenlerin kan tahlillerini getirmelerini istiyoruz. Daha sonra bizler de bu sonuçlara bakarak, en uygun beslenme programını hazırlıyoruz. Yani sağlıklı bir yaşama teşvik ediyoruz. Böylelikle spor ve sağlıklı beslenmeyi birleştirerek, daha güzel bir sonucun çıkması noktasında gayret gösteriyoruz. Spor merkezimizde yaklaşık 300 hanımefendi hizmet alıyor. Spor ve beslenme programının yanında isteyen belirli dönemlerde beslenme eğitim seminerleri de düzenliyoruz. Bu eğitim seminerlerimiz bütün vatandaşlarımıza verilebiliyor. Bu anlamda hizmet almak isteyen bütün hanımefendileri bekliyoruz. Katılımcılar, Bilecik Belediyesinin sunmuş olduğu bu hizmetten oldukça memnuniyet duyuyorlar ve yoğun ilgi gösteriyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Diyetisyen Kayaalp, faaliyetleri kapsamında spor merkezindeki üyelere, vücut yağ analizi baskülü ile vücut sağlığı ile ilgili yağ, su ve kas değerlerini de inceleyerek, üyelere bu konuda bilgi verdiklerini sözlerine ekledi.

 

Spor merkezinde beslenme programından yararlanan mahalle sakinleri de verilen hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

4 (2) 4 5   2

DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ÜCRETSİZ BESLENME PROGRAMI HİZMETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin