‘Dön Desem’ ile Zirveye! Dicle Olcay ‘Bunu Siz İstediniz’ Serisini Genişletiyor

Dicle Olcay, 'Zamanında' ile başladığı müzik kariyerine, 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi teklilerle devam ediyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dicle Olcay, ‘Zamanında’ ile başladığı müzik kariyerine, ‘Aç Kapıyı Gir İçeri’, ‘Maktul’, ‘Bu Saatten Sonra’, ‘İki Kişilik’, ‘Benim Ol’, ve ‘Seninim ki’ gibi teklilerle devam ediyor. Bu şarkıları müzik videoları ve dijital platformlar üzerinden hayranlarıyla buluşturan Olcay, yaratıcılık sürecindeki durmaksızın enerjisini sergiliyor. En yeni projesi ‘Bunu Siz İstediniz’, canlı oturum kayıtlarından oluşan ve dinleyicilerin en çok istedikleri şarkıları içeren bir cover serisidir. Serinin ilk şarkısı ‘Kardelen’, geçen aylarda yayımlandı ve Yıldız Tilbe tarafından bestelenen bu parça, Olcay’ın yeniden yorumuyla büyük beğeni topladı.

Projeyi hayata geçiren 35 kişilik ekip, iki gün süren çalışmalar sonucunda kayıtları tamamladı. Dicle Olcay, ‘Bunu Siz İstediniz’ serisinin repertuarının dinleyicilerin seçimleriyle belirlendiğini açıkladı ve artık hayranlarının her yerde bu şarkılara eşlik edebileceğini söyledi. En son olarak Orhan Ölmez’in eseri olan ‘Dön Desem’ şarkısını yayınlayan Olcay, bu parçada yedi farklı enstrümanın canlı eşliğiyle şarkıya enerjik ve etkileyici bir yorum kattı.

 

‘Dön Desem’ ile Zirveye! Dicle Olcay ‘Bunu Siz İstediniz’ Serisini Genişletiyor
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin