DOSTLUK ÖRNEĞİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Üyeleri, TBMM’de gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

 

 

Grup toplantısına katılarak AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı dinleyen gençlik kolları üyeleri, toplantının ardından Başbakan Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirerek, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü ziyaret ettiler.

 

AK Gençler ziyaretin ardından Tüzün ve Eldemir ile TBMM önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Diğer yandan, grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti’nin, halk oylamasında öncülük görevini yerine getirdiğini belirterek, Resmi sonuçların açıklanmasıyla sürecin başlayacağını, Anayasa değişikliği halk oylamasının ardından bazı maddelerin hemen, bazılarının ise 3 Kasım 2019’da Meclis seçimiyle Cumhurbaşkanlığı seçiminin birlikte yapılacağı seçimden sonra yürürlüğe gireceğini kaydetti.

 

DOSTLUK ÖRNEĞİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. siyasi olarak rakip olsalar aynı memleketin evlatlarıyız biz..aynı kurnadan su içer aynı değirmende un öğütürüz…sesimiz soluğumuz farklı çıksada büyük bir alimin dediği gibi ” rabbimiz bir kıblemiz bir dnimiz bir peygamberimiz bir bir bir bir…. bine kadar bir bir ler var iken çok kırmamak lazım… siyasette takip edilenler bugün var yarın yok… ama biz millet olarak hep varız cenazede düğünde okeye dörtlü ararken… sevindirici bir poz ne güzel

    Cevapla