DÜNYANIN EN DEĞERLİ MONTU 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHH Bilecik Şubesi ve Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şubesi üyeleri, okullarda okuyan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık mont yardımı için kampanya başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, şu ifadelere yer verdi:’

“Her işe ‘Bismillah’ ile başlamak bizim inancımızın ve kültürümüzün olmazsa olmazıdır.. Yeni dönemimize de Bismillah diyerek Hayra vesile olma ve Dua alma niyetiyle başlıyoruz..

“Her kim Müslüman kardeşinin bir ihtiyacını giderirse; Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Her kim de bir Müslüman’ın bir sıkıntısını giderirse, Allah da onun kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir. Her kim dünyada bir Müslüman’ın ayıbını örterse Allah da kıyamet günü onun ayıbını örter.” Hadis-i Şerif

İHH Bilecik Şubesi ve Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şubesi olarak havalar soğumadan Bilecik’teki okullarımızda okuyan ihtiyaç sahibi ailelerimizin emaneti evlatlarımıza üyelerimizin, dostlarımızın katkısı ile kışlık montlarını ulaştırmak istiyoruz.

İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz işyeri temsilcilerimizin ve okul yöneticilerimizin katılımıyla tespit edilecek olup, toplanan bağış ilan edilerek ve tutanakla teslim alınan montlarımız İHH Yetkilileri ve İş Yeri Temsilcilerimizin nezaretinde evlatlarımıza bizzat ulaştırılacaktır. Üyelerimizin ve Dostlarımızın katkı ve desteklerini bekliyoruz. Rabbim hayırınızı ve hayrımızı Kabul etsin.

Ayrıntılı bilgi ve Koordinasyon Şube Eğt.Sos.İşl. Bşk. Yrd. Abdullah Özbek (0 544 719 24 10) tarafından yürütülecektir.”

 

 

DÜNYANIN EN DEĞERLİ MONTU 
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin