Duruşmada FETÖ’cüler de yer aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reza Zarrab’ın itirafçı olduğu davanın ilk duruşmasında FETÖ’cüler yer alırken, FETÖ’nün delilleri de mahkemeye sunuldu.

 

ABD’ye karşı İran ambargosunu delmek ve kara para aklamak suçlarından 2016 yılının Mart ayında tutuklanan, geçtiğimiz günlerde ise Amerika’yla iş birliği yaparak itirafçı olan Reza Zarrab, bugün jürili duruşmada ilk kez mahkemenin huzuruna çıktı.MAHKEME SALONUNDAKİ FETÖ’CÜLER

Zarrab’ın itirafçı olarak konuştuğu duruşmada dikkat çeken detay ise FETÖ’cüler oldu. Ele başı FETO’ya da ev sahipliği yapan ABD, 15 Temmuz 2016’dan önce ve sonra Türkiye’den kaçan FETÖ’cülere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 

 

Duruşmayı takip eden Türk gazetecilerin aktardığı bilgillere göre o FETÖ’cülerden bir kısmı New York’taki duruşmaya katılarak izlediler.

 

 

FETÖ’CÜLERİN DELİLLERİ MAHKEMEYE SUNULDU

Öte yandan, ABD makamları Mehmet Hakan Atilla’nın sanık, Reza Zarrab’ın tanık olduğu davayla ilgili Türkiye’den herhangi bir bilgi belge istemezken FETÖ’cülerin 17/25 Aralık döneminde ortaya çıkardığı sahte, düzmece belgeler delil olarak kabul edildi.

 

 

Kaynak: EnSonHaber.com

Duruşmada FETÖ’cüler de yer aldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. NE YAPSANIZ NE YAZSANIZ NAFİLE GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ….

    Cevapla
  2. 6 Aralık 2017, 07:03

    10 gün önce hayatından endişe ediyorduk vatandaşımızdı.

    Cevapla
Bizi Takip Edin