DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Kent Konseyi ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde hazırlanan Bilecik’e Değer Katanlar Buluşması için Bilecik’e gelen Gazeteci Yazar Saygı Öztürk, ağabeyi Refik Arslan Öztürk’ün yaptığı çalışmaları incelerken duygu dolu anlar yaşadı.

Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’ni ziyaret ettikten sonra Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezen Gazeteci Yazar Saygı Öztürk, Şeyh Edebali Türbesi’nde dua ettikten sonra alanda ağabeyi Refik Arslan Öztürk tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Programı kapsamında Yaşayan Şehir Müzesi’ni ziyaret eden Gazeteci Yazar Saygı Öztürk, Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü Mesut Ünver’den Bilecik’in tarihi, kültürel ve doğal değerleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezen Saygı Öztürk’e Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür V. İlkay Çınar ve tarih şeridi görevlileri tarafından bilgiler verildi. Vali Refik Arslan Öztürk’ün türbe çevresinde yaptığı çalışmaları inceleyen Saygı Öztürk, burada duygu dolu anlar yaşadı.

Ata toprağı Bilecik’te ağabeyi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade eden Saygı Öztürk, karşılaştığı kişilerden ağabeyi hakkında güzel ifadeler kullanılmasından dolayı da çok mutlu olduğunu kaydetti.

Bilecik’le aralarında özel bir bağın olduğunu belirten Saygı Öztürk’e ziyaretinde TBMM 18. dönem Milletvekili Tayfur Ün ve Milli Atlet Mehmet Terzi ve Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen de eşlik etti.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin