EĞİTİM BİR-SEN BİLECİK ŞUBESİ NİSAN AYI DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi tarafından Nisan ayı şube divan toplantısı gerçekleştirildi.

 

Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen kahvaltıya Eğitim Bir-Sen Genel başkan yardımcısı Hasan Yalçınyayla, Eğitim Bir-sen Bilecik şube başkanı Ahmet Selöz, Yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri, kadın komisyonu üyeleri ve üyeler katıldı.

bilecik haberleri

 

SORUMLULUĞUMUZ AĞIR..

 

Kahvaltı ardından yaptığı konuşmada Görevlerinin , doğru nerden gelirse gelsin yanında olmak, yanlışı da kim yaparsa yapsın düzeltmeye çalışmak olduğunu belirten Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, “Artık her olayda her sorunda insanların ilk aklına gelen acaba ne diyecekler, ne tepki verecekler diye baktıkları ülkemizin ve ilimizin en çok tanınan bilinen markası konumuna geldik. Bu durumu enaniyet vesilesi değil sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunu ifade etmek için tekrar tekrar hatırlatıyorum.” dedi.

 

TÜRKİYENİN SADECE EN BÜYÜK SENDİKASI DEĞİLİZ..

 

Gündemin peşinden koşmadan, gündem belirleyerek proaktif sendikacılık yaptıklarını belirten Eğitim bir-sen Genel başkan yardımcısı Hasan Yalçınyayla, “Türkiye’nin sadece en büyük sendikası değiliz, en hızlı büyüyen, en fazla üye kaydeden, kendisiyle yarışan ve yeni rekorlar kıran sendikasıyız” dedi.

 

Eğitim bir-sen Genel başkan yardımcısı Hasan Yalçınyayla, konuşmasına şöyle devam etti:

 

Bu haykırışların Dünya’nın bütününde ses getirmesini, sonuç üretmesini istiyorsak kendimizi, değerlerimizi ıskalamadan güncellemeli ve güç kazanmaya devam etmeliyiz. Eğitim Bir-sen olarak kendimizi, kişisel hedeflerine, küresel vizyon için kenara koyanların, büyüdükçe tevazuyu kuşananların, hakikat davasını bütün hasbirliğiyle, harbiliğiyle adananların ortak mevzusu olarak görüyoruz.

 

Geçmişe dair eleştiriler, içinde bulunduğumuz sürece ilişkin öneriler yanında yakın ve uzak geleceğe ilişkin öngörüler geliştirdik, geliştiriyoruz.

 

Milletin birliğini ve beraberliğinin teminatı olmaya, sahada kalmaya devam edeceğiz. Bildiklerimizi söylemeyi, eleştirilerimizi dile getirmeyi sürdüreceğiz.

 

bilecik haberleri

400 BİNE YAKLAŞMAMIZIN ALTINDAKİ GERÇEK

 

Biz Türkiye’de emek mücadelesine dair değerli kazanımlar üreten güçlü bir sendikayız.

 

Üyeye, ülkeye, insana ve insanlığa dair kazanımlar üretiyor; Örgütlülüğü güce, gücü ise kazanıma dönüştürüyoruz;

  • Ülkemizin demokratikleşmesi,
  • Özgürlük alanlarının genişlemesi,
  • Vesayetin tasfiyesi,
  • Sosyal adaletin tesisi için ter akıtıyoruz.

400 bine yaklaşmamızın ve 500 bine yürümemizin altındaki temel gerçek bu.

 

Türkiye’nin sadece en büvük sendikası değiliz. En hızlı büyüyen, en fazla üye kaydeden ve kendisiyle yarışan ve yeni rekorlar kıran sendikasıyız. “Bize üye olmaz mısınız?” sorusuyla üye kaydettiğimiz günlerden “Sendikanıza üye olabilir miyim?” sorusuna “evet” cevabı verdiğimiz günlere gelişimizin nedeni bu. Bu yüzden, takdir ve tercih ediliyoruz.

 

bilecik haberleri
PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ LANETLİYORUZ!

 

PKK terör örgütünün emekçileri katletmesini lanetliyor, bunları yapan terör örgütünü temize çıkarmak için uluslararası sendikalara kirli propaganda yapan sendikaları da bir kez daha şiddetle kınıyoruz.

 

ADNAN MENDERES, TURGUT ÖZAL VE MUHSİN YAZICI OĞLUNU UNUTMAYACAĞIZ!

 

Barışın, kardeşliğin, hoşgörünün, hak ve özgürlüklerin bütünüyle yaşandığı bir dünya düzeni kurulduğunda “Biz, güçlendik insana ve insanlığa ait oldu dünya” diyerek mutluluk gözyaşları akıtacağız. Türkiye’nin demokratikleşmesinde sözünü kulaktan gözünü budaktan esirgemeyen, bu uğurda hayatıyla bedel ödeyen Adnan Menderes’i, Turgut Özal’ı, Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmayacağız. Beşli çeteyi oluşturan (sözde) emek örgütlerinin zam talebini az bulup, “biz alın teriyle kazanan kesimi, emekçi kesimi ezdirmeyiz” deyip neredeyse onların istediğinin iki katını veren Savunan Adam Erbakan’ı da…

 

UZUN ADAMI DA, DİRENEN ADAMI DA UNUTMAYACAĞIZ!

 

G20 zirvesinde; “İşverenlere tavsiye ediyorum, biraz az kazanın ve kazandıklarınızı dar gelirli insanlarla paylaşın.  Paylaşımcı anlayışı hayatımıza egemen kılalım” diyen, Uzun Adamı, Direnen Adamı da,unutmayacağız.

 

Bu kez Anayasayı gerçekten sivil akılla yapmalı, bir an önce yazmalı ve yürürlüğe koydurmalıyız. Darbecilerin Anayasasıyla yönetilmek ayıbından bir an önce kurtulmalıyız.

 

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi Nisan ayı İl divan toplantısı, Ahmet Selöz tarafından Yalçınyayla’ya üzerinde Osmanlı arması bulunan tablonun hediye edilmesi ve İlçe Başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin görüşlerinin alındığı değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

EĞİTİM BİR-SEN BİLECİK ŞUBESİ NİSAN AYI DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin