EĞİTİM İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde geçtiğimiz hafta imzalanan ‘’ Eğitimde İş Birliği Protokolü’’ danışma toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, TSO Başkanı Şükrü Keskin, Şeyh Edebali Üniversitesi Yetkilileri ile okul idarecileri ve ilimizdeki eğitim kurumlarının temsilcileri katıldı.

 

Gerçekleştirilen toplantı ile; Bilecik il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, özellikle öğrencilerin başarı ve beceri seviyelerini yükseltmek amacıyla hazırlanan protokol hakkında fikir alışverişi yapıldı.

 

‘’ANLAMLI ÇALIŞMADA YER ALAN BÜTÜN PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’
Milletvekili Selim Yağcı toplantıda yaptığı konuşmada; ‘’Anlamla çalışmada yer alan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullanarak; ‘’İlimizdeki birbirinden değerli kurum yetkilileri ile birlikte ilimizdeki eğitime büyük katkıları olacak Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında bir araya geldik. Belediye Başkanlığımız koordinesinde geçtiğimiz hafta imzalanan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde imzalan ‘’Eğitimde İş Birliği Protokolü, kapsamında; Belediye Başkanımız Nihat Can, TSO Başkanımız Şükrü Keskin, Üniversitemiz İlgili birim yöneticileri ve ilimizdeki eğitim kurumlarının yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdik. Eğitime ve çocuklarımıza ilişkin faydalı görüşmelerin olduğu buluşma ile ilimizdeki eğitimin etkinliğini ve verimliliğini artırma düşüncesindeyiz. Bu vesile ile anlamlı protokolün bütün paydaşlarına teşekkür ediyor, faydalı sonuçlar elde etmeyi temenni ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

‘’GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ VE EĞİTİM İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ’’
Belediye Başkanı Nihat Can ise konuşmasında geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve eğitim için her zaman hazır olduklarını belirterek; ‘’ Belediyemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde geçtiğimiz hafta imzaladığımız ‘’ Eğitimde İş Birliği Protokolü, kapsamında; Milletvekilimiz Selim Yağcı, TSO Başkanımız Şükrü Keskin, Üniversitemiz İlgili birim yöneticileri ve ilimizdeki eğitim kurumlarının yetkilileri ve idarecilerimizle bir araya geldik. Eğitim dünyasının fedakar ve gayretli okul idarecileri ile birlikte; Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimlerine, hayata hazırlanmalarına ve çeşitli aktivitelerle geleceğe nasıl yetiştirilmesi noktalarında faydalı fikir alışverişinde bulunduk. Yerel yönetimlerdeki en büyük fikir temsilcileri olarak gördüğümüz eğitim kahramanlarının talep ve düşünceleri doğrultusunda şehrimizi ve projelerimizi şekillendirmeye devam edeceğiz. Sayın vekilimize ve değerli idarecilerimize katılımları ve katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum.’’ dedi.

EĞİTİM İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin