EĞİTİM’İN FİLİZLENECEĞİ BİLGİEVİ YÜKSELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan eğitim ve bilimin ışığı ile aydınlanacak olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bilecik Belediyesi ve Bien Seramik’in katkıları ile hayata geçen Bilgi evi projesi, çocukların birçok alanda eğitim alacakları bir alan olacak.

 

 

Anaokulundan, ilkokula; lise ve üniversite öğrencilerine kadar 7’den 70’e her bireyin ve ailenin eğitim alabileceği Bilgievi’nde; dersliklerden, etüt salonlarına; rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinden, kütüphanesine; bilişim laboratuvarlarından, anaokuluna ve dezavantajlı grupta yer alan vatandaşlara hizmet verecek.

 

Bilecik’te Bahçelievler Mahallesinde, Ankara-İstanbul yolu üzerinde; Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi, Yaşayan Şehir Müzesi, Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi, Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim ve Öğretmenevi, Bahçelievler Mahalle konağı gibi alanlarına yakınlığı ile stratejik bir öneme sahip. 2 bin 500 m2 alan içerisinde 4 katlı olarak toplamda 505 m2 alan üzerine inşa edilen ve kısa süre içerisinde hizmete girecek olan projenin, ileriki süreçlerde diğer mahallelerde de hayata geçeceği bildirildi.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ” Geleceğe yapılan yatırım en kıymetli ve değerli yatırım olarak görüyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarımızın merkezine insanımızı, hemşerilerimizi koyuyor ve projelerimizi bu titizlikle hayata geçiriyoruz. Bilecik Belediye Başkanlığı olarak, eğitime önem veriyoruz. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Bu noktada Şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için atılan bu temellerin ve Bilgievi projesinin eğitimin temel taşlarını oluşturacağını düşünüyoruz. Çocuklarımıza fırsat eşitliği sağlayarak kendilerini geliştirmelerini, bilinçlenmelerini ve hayatlarına yön vereceği bu projenin verimlerini en iyi şekilde alacağımızı düşünüyorum. İnşallah açılışını en kısa zaman içerisinde yapacağımız Bilecik Belediyesi Bilgievi’nin başta çocuklarımız olmak üzere Bilecikli hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

EĞİTİM’İN FİLİZLENECEĞİ BİLGİEVİ YÜKSELİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin