‘EKBER BABA’ BİLECİK’E VEDA ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş için Polis Evi önünde uğurlama töreni düzenlendi.



Bugün Polis Evi önünde gerçekleştirilen törene Vali Ahmet Hamdi Nayir,Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç,Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Taş,Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner,POMEM Müdürü Sadettin Aksoy,İl Müftüsü Necati Akkuş,Ağır Ceza Reisi Bekir Evim,Daire müdürleri,Emniyet şube müdürleri,STK Temsilcileri ve vatandaşlar katılırken, “EKBER BABA” kendisini uğurlamaya gelen herkesle tek tek vedalaşarak helallik istedi.

 

Merasim mangasını selamladığı sırada duygulananan Bektaş, “Bilecik halkı bize sevgisini verdi. bu bizim için olmazsa olmaz değerlerden bir tanesi. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Şeyh Edebali diyarında görev yapmak benim için çok gurur vericiydi, tüm Bilecik halkına saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. herkes hakkını helal etsin. benim de az da olsa hakkım varsa tüm Bilecik halkına helal olsun diyorum..” dedi.

 

BİZDEN YANA HELAL OLSUN, SENDE HAKKINI HELAL ET “EKBER BABA”.. (HABER228)

 

Bektaş’tan boşalan İl Emniyet Müdürlüğüne, yeni bir müdür atanana kadar İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hicri Görgün vekaleten edecek.

 

 

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

‘EKBER BABA’ BİLECİK’E VEDA ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir