“EKMEK ARASI KİTAP” PROJESİ İLE ÇOCUKLAR GÖLETTE KİTAPLA BULUŞTU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce 2016 yılından itibaren yürütülen  “Ekmek Arası Kitap” projesi kapsamında ilkokul öğrencileri pelitözü göletinde düzenlenen piknikte velileri ile birlikte kitap okudu.

İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında, Pelitözü Gölpark ta piknik yapan Malhun hatun İlkokulu 1.sınıf öğrencileri ve velileriyle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

 

Etkinlik ile ilgili İl Halk Kütüphanesinden şu ifadelere yer verildi:

“İl genelindeki ilkokulların yıl sonu pikniklerine kütüphane olarak katılmakta ve yanımızda götürdüğümüz kitapları çocuklarımız ve velilerimizle birlikte okumaktayız. Amacımız kitap yük değil, her yerde yanınızdan ayırmayacağınız dostlarınızdır diyerek çocuklara okul, ev ve kütüphane dışında da kitap okumak bilincini aşılayabilmektir. Velilerle birlikte yapılan bu etkinlikte çocuk ebeveynleriyle de birlikte kitap okuma imkânını da bulmaktadır. Pikniklerine katıldığımız sınıfları yine aileleriyle birlikte kütüphanemize davet etmekte, kütüphanemizi tanıtmakta,üye olmalarını teşvik ederek, sınıfları davet ederek kütüphanemizde farklı etkinlik ve programlarla onlarla buluşmaktayız. Etkinliğimiz “Okumak Yaşamaktır” ve “Okumak Gelişmektir” baskılı uçurtmalarımızın çocuklara dağıtılmasıyla sona erdi”.

 

“EKMEK ARASI KİTAP” PROJESİ İLE ÇOCUKLAR GÖLETTE KİTAPLA BULUŞTU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin