ELDE EDİLEN GELİRİN YARISI AYDEM BEBEĞE BAĞIŞLANACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Kent Konseyi işbirliğinde hazırlanan Annemden Aydem Bebeğe isimli serginin açılışı yapıldı.

Atatürk Parkı Sanat Galerisinde sanat severlerin beğenisine sunulan sergiden elde edilen gelirin yarısı, Aydem bebeğin tedavi masrafına ayrılacak.

Sergi açılış programına katılan Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, katkılarından dolayı ressam Bilgehan Yeşil’e teşekkür etti.

Sergiden elde edilecek gelirin yüzde 50’si TİP 2 SMA hastası Aydem Dürük’e bağışlanmasından dolayı da ayrıca mutlu olduğunu kaydeden Başkan Kaya, programda emeği olan tüm paydaşlara teşekkür ettiğini kaydetti.

Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ise Bilecik Belediyesi, Kent Konseyi ve gönüllülerle birlikte anlamlı bir çalışma yaptıkları için duyduğu memnuniyeti belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Programa katılan Aydem bebeğin anne ve babası da açılışı yapılan sergide katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, Aydem bebeğe yapılan destekleri görmüş olmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler.

‘’GÜZEL VE ANLAMLI BİR ÇALIŞMAYA KATKI SAĞLADIĞIM İÇİN MUTLUYUM’’’

5 Mart 2024 tarihine kadar açık kalacak sergi hakkında konuşan Ressam Bilgehan Yeşil ise güzel ve anlamlı bir çalışmaya elinden geldiği kadar katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Asıl mesleğinin bayan kuaförlüğü olduğunu hatırlatan Yeşil, ‘’3 yıl önce hobim ve merakım dolayısıyla başladığım ressamlığımın ilk resim sergisini anlamlı bir iş için açtığım için çok mutluyum. 5 Mart 2024 Salı gününe kadar devam edecek serginin gelirinin yüzde 50’si SMA hastası Aydem bebeğe bağışlanacak. Tüm sanat severleri ve hayır severleri sergimize davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Açılışta Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, katkılarından dolayı Ressam Bilgehan Yeşil’e, Bilecik seramiğine yansıtılmış Atatürk portresinin olduğu tabloyu hediye etti.

 

ELDE EDİLEN GELİRİN YARISI AYDEM BEBEĞE BAĞIŞLANACAK
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin