ELDEMİR: “3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik 3. Organize sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili açıklamalarda bulundu.

3. OSB’nin fizibilite çalışmaları ile etüt çalışmalarının tamamlandığını ve gerekli orman izinleri konusunda Kadastro çalışmalarının yapıldığını söyleyen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 23 Mart 2017 tarihi itibariyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından gelecek bürokratların incelemelerinin ardından yerinin kesinleşmesi konusunda nihai kararın verileceğini söyledi.

 

Eldemir, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verildi:

 

Öncelikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’ye Bilecik ziyaretine göstermiş olduğu önemden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim Bilecik olarak sanayimizin. üretimimizin artmasına yönelik bir hususumuz bir gayretimiz, çalışmalarımız devam ediyordu. Bunlardan bizim özenle, hasret ile beklediğimiz konulardan biri Bilecik için 3. OSB konusu idi. Sanayi Bakanımız Müjdeyi verdi.

 

3. OSB sanayimizin fizibilite çalışmaları, etüt çalışmalarının tamamlandığını, gerekli orman izinleri konusunda Kadastro çalışmalarının yapıldığını Mart ayının 23’ü itibariyle buraya sanayi Bakanlığından ilgili bürokat arkadaşları gelerek yerinin kesinleşmesi konusunda da nihayet kararın verileceği konusunda da müjdeyi almış olduk. Ben özellikle bu konuda Türkiye’nin Sanayileşmesinin üretiminin artması adına şehrimizin istihdam anlamında önemli bir mesafe katedeceğini düşünüyorum. Sayın bakanımıza ilimize göstermiş oldukları bu hassasiyet ve özellikle de yardımından dolayıda çok teşekkür ediyorum. 3. OSB Bölgemiz hayırlı uğurlu olsun.

 

ELDEMİR: “3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. organize saanyi bölgesiii olması önemli degil o saanyinin içini doldurmak öenmlii oda sizin görevinizzz marmara bölgesinde fabrikalrı gidip bölgemizii ilimiz tanıyııp onlra yer temin etmek önemlii

    Cevapla
    • Organize geliyor diye seviniyorsunuz ama o güzel havaya hasret kalacaksınız.Ekili alanları organize sanayi yapacaklarına doğuya yapsınlar.Dört mevsimin yaşandığı bir yerde de tarımı destekleyerek ülke ekonomisine katkı sağlanabilirdi.Doğuda insanlar hayvancılık dışında hiçbirşey yapmamıyor onlara iş imkanı olur göç engellenmiş olurdu.

      Cevapla
  2. Bence Çok doğru adım ve çok doğru yere yapılan bir sanayi bölgesi . Şehrin gelişmesi adına çok iyi bir hamle .

    Cevapla
Bizi Takip Edin