EMİN YAĞCI: ”İKİNCİ SEZONA UMUTLA BAKIYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Basketbol Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Emin Yağcı, Türkiye Basketbol 2. Ligin’de (TB2L) ilimizi temsil eden Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü’nün ilk sezon bitişi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Kulüp Başkanı Emin Yağcı, ilk sezonunu 2 galibiyet 7 mağlubiyet ile kapattıkların belirterek, önümüzdeki süreç ve yapacakları çalışmalar hakkında şunları söyledi:

 
”Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü bu sezon istenilen performansı gösteremedi. Biraz da Ligin acemisiyiz. Bizim amacımız bu sene ligde kalmak önümüzdeki sene bir üst lige oynamak. Şu anda bulunduğumuz durum kötü bir durum değil. 7’nci sıradayız ve mevcut bulunduğumuz ligi tamamlayabilmek için uygun bir dönem. Önümüzdeki sezona yeni transferlerimiz olacak. Transfer sezonu bitmeden takıma katmak istediklerimiz var. Takımda değişikler olacak. Telafi adına elimizden geleni yapacağız. Mevcut atmosfer, Bilecik’in basketbola sahip çıkışı, basketbol severler, siz değerli basın mensupları göstermiş olduğu ilgiden alakadan dolayı herkese çok teşekkür ederim. Ülkemizde maalesef son zamanlarda terör olayları artmakta. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. İkinci sezona umutla bakacağız” ifadelerini kullandı.

 

EMİN YAĞCI: ”İKİNCİ SEZONA UMUTLA BAKIYORUZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 19 Aralık 2016, 17:51

    Ya ne basketbolu bilecik in futbol izlemeye ihtiyacı var verin Bilecik spora destek millete sosyal llik olsun kışın, basketbol çok az kesime hitap eder futbol herkese evdeki annenin bile bir tuttuğu takım vardır

    Cevapla
  2. Yönetim antrenörler ve teknik kadro neden değişmiyor bu kadar başarısızlık varken çünkü belediye yağlı kapı kimsenin hesap sorduğu yok medya dahil

    Cevapla
Bizi Takip Edin