EMNİYET SALDIRI İHTİMALİNE KARŞI TEYAKKUZ HALİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölücü terör örgütünün önce Ankara’da sonrada İstanbul Taksim’de gerçekleştirmiş olduğu canlı bomba eylemleri üzerine, tüm illerde olduğu gibi  Bilecik’te de önlemler hat  safhaya çıkartıldı

bilecik haberleri

Güvenlik güçlerinin yapmış olduğu operasyon ve baskınlar ile köşeye sıkışan ve  büyük şehirlerde bombalı eylemlere başlayan bölücücü terör örgütünün Ankara’da  meydana gelen patlamalar sonrasında, Cumartesi sabahı İstanbul Taksim’de gerçekleştirdiği  canlı bomba eyleminin ardından,  tüm illerde olduğu gibi Bilecik’te de güvenlik önlemleri hat safhaya çıkarıldı.  Nevruz nedeniyle tedbirlerini arttıran emniyet güçleri,  yaşanan olaylar sonrasında önlem ve tedbirleri en üst seviyeye çıkardı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Bilecik genelinde bulunan halkın yoğun olarak bulunduğu Bütün AVM, otogar, kafe ve işlek bölgelerde güvenlik önlemlerini arttırdı. Kayı Plaza’nın girişlerine polis memurları yerleştirilirken, burada şüpheli görülen kişilere güvenlik amaçlı üst araması ve kimlik kontrolü yapılmaya başlandı.

Alınan güvenlik önlemleri kapsamında şehir içerisinde tüm ana yollarda sürekli olarak devriye gezildiği ve şüpheli araçların kontrol edildiği öğrenildi.  Ankara’da ve İstanbul’da meydana gelen bombalı terör saldırıları sonrası tüm yurtta alınan önlemlerin ikinci bir emre kadar devam edeceği öğrenildi.

EMNİYET SALDIRI İHTİMALİNE KARŞI TEYAKKUZ HALİNDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin