En Güzel Peynir İzmir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar aylarında günlük ve taze olan yerli ırk koyunu inek ve keçi sütünden yapılan İzmir peyniri %30 koyun %50 keçi 120 inek sütünden üretilmektedir. İzmir peynir çeşitleri 12 ay olgunlaştıktan sonra şarküterilerde satış hizmetine sunulmaktadır. İzmir’de üretim aşamasında 12 kilogram süt, 1 kilogram peynir alınır. Geleneksel yöntemlerle işlenip şirden mayası kullanılır. Krem renginde az tuzlu koyun sütü ağırlıklı olan ve daha beyaz renkte keçi sütü ağırlıklı olan iki seçenekle sunulmaktadır. İzmir peyniri çeşitleri özel vakum ambalajlarıyla Sepetim Gurtat adresinden kolaylıkla ve güvenle temin edebilirsiniz.

İzmir Peynir Özellikleri

Ülkemizin en çok sevilen ve en çok tercih edilen lezzetli peynir seçeneklerinden peynir İzmir seçenekleri arasındadır. İzmir tulumu veya Yörük peyniri olarak da bilinen İzmir peyniri denince akla ilk gelen peynirler arasındadır. Kaz Dağları’nın Kuzey ve de Batı kesimlerinde yer alan ilçelerinden elde edilen koyun, inek ve keçi sütünün karıştırılması ile elde edilen İzmir peyniri ülkemizin lezzetli peynirleri arasında ilklerde olmaktadır. Peynir İzmir ağızda dağılmasıyla yarı sert yapıda olmakla birlikte gözenekli bir peynir çeşididir.

Kalite yönetim sistemi İSO 9001:2015 ile İSO 22000: 2005 gıda güvenliği yönetim sistemi dünya helal Birliği sertifikasına sahip olan peynirler arasındadır. Sofralarınızın olmazsa olmazı İzmir peynir çeşitlerine kolay ve güvenli bir şekilde inceleyebilir ve sepetim Gurtat adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

En Güzel Peynir İzmir
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin