En Karlı Bayilik Veren Firmalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir iş kurma aşamasında iseniz, yerel bir işletme yerine iş sistemi oturmuş, marka bilinirliği olan, birçok şehirde bayi ağı bulunan, müşteri hizmetleri desteği sunan ve daha birçok alanda uzmanlık kazanmış bir markanın bayisi olmayı hiç düşündünüz mü? Bu yazımızı okuduğunuza göre muhtemelen sizde bir girişimci veya yatırımcı olarak yeni iş kurma planları içinde olabilirsiniz. Bizde elimizden geldiğince bu yazımızda yeni iş kurma sürecinde olan siz değerli okuyucularımıza bayilik almanın faydalarından bahsedeceğiz.

Yazımızın giriş kısmında da belirttiğimiz gibi, yerel bir işletme ile bayilik çalışma modelinin birçok farklı vardır. Öncelikle bayilik alırken hali hazırda aktif olarak çalışan bir markanın temsilcisi olursunuz. Bu markanın sunmuş olduğu ürün ve hizmetleri satarsınız. Marka tarafından belirlenen; tasarım, konsept, uygulama vb. birçok duruma tabii olursunuz. Marka tarafından sağlanan ürünleri tedarik edebilirsiniz. Bayilik almanın bir diğer önemli unsuru da: bağlı olunacak olan marka tarafından yapılan reklam, tanıtım çalışmalarıdır. Özetle; siz kendi işletmenizin reklamını örnek olarak 5 km çapında bulunan müşterilere yaparsınız ama, bayilik aldığınız firma şehir veya ülke genelinde reklamlar tanıtımlar yaparak bayilerine daha fazla müşteri yönlendirmek için çok daha etkili çalışmalar yürütürler. Elbette bunu yapmalarındaki ana amaç; bayilerine ne kadar iş sağlarlarsa, bayi ile aralarındaki iş sadakatini daha fazla uzatırlar.

Tam da bu aşamada, yeni bir bayilik almak için arayışta olan siz değerli okuyucularımız için bayilik veren firmalara nasıl ulaşabileceğiniz konusunda bilgi vermek de istiyoruz. Türkiye’nin en büyük bayilik sitesi olan Kobi Vadisi internet platformunda, kriterlerinize uygun yüzlerce farklı firmayı inceleyebilirsiniz. Firmaların sunmuş olduğu destekler, yatırım maliyetleri, verdiği eğitim bilgileri gibi daha birçok bilgiyi inceleyip araştırmalarınıza devam edebilirsiniz. Beğendiğiniz veya ilginizi çeken firmalara yine Kobi Vadisi internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak bayilik talebinizi gönderebilirsiniz.

Kobi Vadisi

Ülkemizde her gün bayilik almak isteyen binlerce farklı kişi, bayilik veya franchising araştırmalarını yapmak için Kobi Vadisi internet platformunu tercih ediyor. Sizde yeni bir bayilik almadan önce www.kobivadisi.com internet sitesi üzerinden yeni iş fikirlerini araştırabilir, sektörlerin yatırım maliyetlerini öğrenebilir, uzmanlar tarafından hazırlanan kapsamlı SWOT analizlerine ulaşarak iş kurma sürecinizi çok fazla kolaylaştırabilirsiniz.

Bütçe aralığınıza göre; 50 bin TL’den başlayıp, 1 milyon TL’ye kadar bayilik fırsatlarını inceleyip araştırma yapabilirsiniz. Otomotiv’den gıda’ya, giyim’den mobilya’ya kadar 30’dan fazla sektörde yer alan yüzlerce farklı firmanın bayilik / franchise ilanını inceleyerek kişisel kariyerinizi şekillendirmek için size en uygun markaları araştırabilirsiniz.

Kobi Vadisi editörleri tarafından hazırlanan şehirlere göre iş yapma rehberi sayesinde de, bulunduğunuz il, ilçe, bölgeye göre en karlı ve düşük maliyetli iş fikirlerini de araştırabilirsiniz. Örneğin: Denizli şehrinde hangi iş yapılır, hangi işler yapılmaya uygundur, Denizli’de hangi iş modelinde daha çok para kazanılabilir gibi vb. birçok ayrıntıya yine Kobi Vadisi internet sitesi veya mobil uygulamalarından erişebilirsiniz.

En Karlı Bayilik Veren Firmalar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin