Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanına Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 31 Mart Yerel Seçimler belediye başkanı aday tanıtım toplantısı için Ankara’da bulunan Bilecik heyeti, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i; Milletvekkili Sellim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, Gölpazarı ilçesi Adayı Hayri Suer, Söğüt ilçesi Adayı Osman Yılmaz, Yenipazar ilçesi Adayı Zafer Atılgan, Osmaneli ilçesi Adayı Mustafa Kürek, İnhisar ilçesi Adayı Mehmet Kepez, Vezirhan beldesi Vezirhan beldesi Kemal Gergin ziyaret etti.

 

Hep birlikte Bilecik olduklarını hep birlikte Türkiye olduklarını ifade eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ilimiz ve ilçelerimizdeki çalışmalar ile yatırımlar hakkında bilgi aldı.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ise sosyal medya hesabında ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’ Bugün bir kez daha hep birlikte Bilecik olduğumuzu ve hep birlikte Türkiye olduğumuzu gösterdik. Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Şehrimizi şahlandırmayı kendilerine vazife edinen, yol arkadaşlarımız ile birlikte, değerli ağabeyimiz, gururumuz, hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez Bey’i ziyaret ettik. 31 Mart Yerel Seçimlerinde üstlenmiş olduğumuz kutlu vazifeyi zafere ulaştırmak için istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve katkıları sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Bilecik’te Hedef 11 de 11’e ulaşarak, büyük bir başarı elde ederiz. Sayın Bakkanımıza konukseverliği ve katkıları dolayısıyla teşekkür ediyor, çıktığımız bu yolda zafer ve kolaylık temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Fatih Dönmezin Bilecik’e geleceğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Hemşerimiz Fatih Dönmez’ i makamında ziyaret ettik. Yakın zamanda ilimize gelecek olan Bakanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanına Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2019’da Bileciği uçuracak heyet,inşallah Dolu yağdırmazlar, fazla bir beklentimiz yok BİLECİK – YENİŞEHİR yolunu MARTA kadar halletsinler YETER.

    Cevapla
Bizi Takip Edin