ENGELLERİ KALDIRAN İSTASYON

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından yeni yapılan Metristepe Kültür Merkezi yanına bedensel engelliler tarafından kullanılan akülü araçların şarj edilmesi için engelli araç şarj istasyonu kuruldu.

Engelleri Kaldıran İstasyon 7

İlçe merkezinde hareket halindeyken akülü araçlarının şarjı bitmesi durumunda engelli vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gerçekleştirilen bu hizmet ile engelli vatandaşlarımız araçlarını Metristepe Kültür Merkezi yanında bulunan şarj istasyonunda kimseye ihtiyaç duymadan kendi başlarına şarj edebilecekler.

Engelleri Kaldıran İstasyon 4

İlk şarj denemesini Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail ÇELİK’in Belediye Başkanı Fatih BAKICI ile birlikte yaptığı şarj istasyonunda aynı anda 3 araç şarj edilebilecek. Faaliyete geçen şarj istasyonu hakkında konuşan Başkan BAKICI, bedensel engellilerin şehir içerisinde dolaşırken şarj sıkıntısı çektiklerini belirterek “engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin sosyal hayata uyum sağlamaları ve yaşam standartlarını yükseltmek adına fiziksel çevrede erişilebilir yapılar oluşturmaya devam ediyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz bu şarj istasyonu ile artık engelli vatandaşlarımız ‘yolda kalırım’ korkusu olmadan, dışarıya rahatça çıkabilecek” dedi.  Engelliler Derneği Başkanı İsmail ÇELİK’te bu hizmetten çok memnun kaldıklarını belirterek Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür etti.

Engelleri Kaldıran İstasyon 2

 

ENGELLERİ KALDIRAN İSTASYON
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin