ERBAKAN VAKFI SÖĞÜT VE BİLECİK ŞUBELERİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erbakan Vakfının Bilecik İl Başkanlığı ve Söğüt ilçesindeki şubenin açılışı Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.



Vakfın Bilecik İl Başkanlığı açılışında konuşan Erbakan, ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdikleri açılışları yaparken aslında Türkiye’ye ve dünyaya önemli mesajlar verdiklerini söyledi.

bilecik haberleri

Temsilcilikleri ve şubeleri açarken aynı zamanda rahmetli Necmettin Erbakan’ın arkasından davasına ve milli görüşe sahip çıkan milyonların bulunduğu mesajını verdiklerini ifade eden Erbakan, şöyle dedi:

“Bugün İslam aleminin, Ortadoğu’nun ve Türkiyemizin kurtuluşu için Erbakan hocamızın ve milli görüşün çözüm önerilerine, fikirlerine, söylemlerine, projelerine eskisinden çok daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Milli görüş davası ve İslam Birliği, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya ideali ölmemiştir, bitmemiştir, bitmeyecektir ve devam etmektedir. Erbakan Vakfı olarak bunlara sahip çıkacağız ve bu ideallere birer birer ulaşacağız. Birtakım kimseler, son 10-15 yılda yaşanan gelişmelerle yanılgıya düşerek, ‘Bundan böyle milli görüşe ihtiyaç kalmamıştır. Milli görüş zihniyeti ve hareketi eskimiştir, tarihte kalmıştır ve artık bitmiştir’ diyorlar. Bu son derece tarihi bir yanılgıdır, tam tersine Erbakan Vakfı olarak diyoruz ki, Milli görüşe, Erbakan Hocamızın fikirlerine, çözüm önerilerine, söylemlerine bugün Erbakan Hocamızın hayatta olduğu dönemden çok daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Bu gerçeği her fırsatta vakıf olarak haykırıyoruz. Bunları dünyanın ve Türkiye’nin haline bakarak söylüyoruz. Bu tabloyu gördüğümüz zaman nasıl olur da, Milli görüşü, Erbakan Hocamızı, D8, D60 ve İslam Birliği projesini hatırlamayız? İçinde bulunduğumuz bu zor şartlarda Erbakan hocamızın 20-30 yıl önce dile getirdiği projelere ne kadar ihtiyaç duyulduğu yaşanarak görülmüştür.”

Erbakan, İslam aleminin, Ortadoğu’nun ve Türkiye’nin kurtuluşunun Erbakan hocanın ve milli görüşün çözüm önerilerine, fikirlerine, söylemlerine, projelerine eskisinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu savundu.

Konuşmaların ardından Erbakan, Bilecik İl Başkanı Ahmet Özvatan ve davetlilerle birlikte kurdele keserek vakfın açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra Erbakan, Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ederek, bir süre dua etti.

Erbakan, ayrıca Söğüt şubesinin açılışını gerçekleştirerek, Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret ettikten sonra Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezine geçti.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

ERBAKAN VAKFI SÖĞÜT VE BİLECİK ŞUBELERİ AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin