ERBAKAN VAKFI’NDAN VALİ NAYİR’E ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanı Ahmet Özvatan ,vakfın bölge sorumlusu İbrahim Meral ve İlçe başkanlarından oluşan heyet Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret ettiler.

bilecik haberleri

İl Başkanı Ahmet Özvatan”sizleri ziyaretimizin sebebi,hem hasbihal etmek hemde 16 Ocak Cumartesi günü Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve Davamızın Lideri Dr.MUHAMMED ALİ FATİH ERBAKAN bey’in katılacağı Erbakan Vakfı Bilecik Şubesinin açılışı ve ”Yeni Dünya” isimli konferansa davet etmek için” dedi.

İl Başkanı Ahmet Özvatan” Erbakan Vakfımız ; Erbakan hocamızın vasiyeti gereği onun fikirlerini düstur edinerek ülkemizin ve İslam Aleminin içinde bulunduğu sıkıntılara çözüm önerileri sunmak için kurulmuştur. Ülkemizin her köşesinde hatta dünyanın farklı bölgelerinde Erbakan hocamızın yaptığı hizmetleri görmekteyiz.İlimizde ise 1976 yılında 1. Organize Sanayi Bölgesinin temeli Erbakan hocamız tarafından atılmıştır. Ülkemize ve memleketimize hizmetleri bulunan Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ismini ilimizdede yaşatmak istiyoruz .Bu konuda girişimde bulunursanız Erbakan Vakfı mensupları olarak memnun oluruz”dedi.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir’ de ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi . Erbakan Vakfı’nın ilimize açılmış olmasının  mutluluk verici olduğunu ve hayırlara vesile olmasını Allah (cc)dan niyaz ettiğini söyledi. Prof.Dr. Necmettin Erbakan ‘ın isminin verilmesiyle ilgili olarak da gerekli komisyonlarda görüşülüp olabilir, memleketimize hizmet etmiş bir liderin isminin yaşatılması çok hayırlı bir hizmet olur dedi.

   Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanı Ahmet Özvatan, günün anısına Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’e  Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın ”DAVAM” isimli kitabını hediye etti.   
bilecik haberleribilecik haberleri

ERBAKAN VAKFI’NDAN VALİ NAYİR’E ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin