Erkeğe dair tüm konuların konuşulduğu bir mecra

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler ve kadınlar birbirleri arasındaki pek çok farklı noktaya rağmen birbirlerini tamamlayan iki cinsiyettir. Kadın ve erkeğin doğası gereği ilgi alanları da birbirinden farklıdır.

 

Örneğin; erkekler spor veya oyun gibi şeylere daha düşkünken kadınlar daha iyi ve zarif görünmek gibi konulara daha ilgili olabilirler.

 

Bu durum elbette son zamanlarda yaşanan medya devriminde de gözden kaçırılmayacak ölçüde önemli bir konu olmuştur. Bu işin elbette bir de İngilizcedeki modern tabiriyle dating kısmı vardır. Kadınların erkeklere dair tecrübelerini paylaştığı veya benzer şekilde erkeklerin bir kadın ile yaşadığı ilişkiye dair şeyleri anlatmak isteyeceği arkadaşları olabilir.

 

Bunun için elbette bir internet sitesi tek yol değildir. Ancak bazı durumlarda tamamen anonim kalarak içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Bunun için de internetten daha iyi bir yol bulunamaz.

 

Yine benzer şekilde anonim kalarak yeni aldığınız bir gömleğin üzerinizde nasıl durduğuna dair yorumlar görmek istersiniz. Bunun için de hiç tanımadığınız kişilerin yapacağı yorumların daha obejktif olabileceğini düşünebilirsiniz.

 

Bu noktada yine en kolay görüş alabileceğiniz yer internettir.

 

İşte erkeklere özel bu şekilde yayın yapan bir platform olarak ErkeklerSoruyor, kısa bir süre önce yayın hayatına başladı.

 

Sitede yukarıda bahsettiğimiz şeylerin tümünü site üyeleriyle birlikte gerçekleştirebilirsiniz.

 

Erkeğe dair her konuda bilgi ve fikir alışverişi

 

ErkeklerSoruyor üyeleri sitedeki 12 farklı kategorinin tamamında merak ettikleri her hususla ilgili görüşlerini paylaşabilmektedir. Örneğin; sizinle benzer zevklere sahip kişilerin ne tip kadınları beğendiğini merak ediyorsunuz diyelim. ErkeklerSoruyor’da bulunan “Kadınlar” kategorisinde sitemizin üyelerinin ne tip kadınlardan hoşlandığını anlamak için beğendiğiniz kadının tipine göre bir başlık açabilirsiniz.

 

Yine erkeklerin önemli ilgi alanları arasında yer alan bir araba modeli hakkında bir fikir veya bilgi edinmek istiyorsunuz. ErkeklerSoruyor’da bunun için bulunan “Garaj” kategorisinde merak ettiğiniz araba marka ve modeli hakkında bir başlık açarak diğer üyelerimizin bu konudaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu alanda özelliklerini merak ettiğiniz arabayı daha önce kullanan bir üyenin sizin açtığınız başlığa vereceği cevapla bilgi edinebilirsiniz.

 

Sitenin erken üyelerini fırsatlar bekliyor.

 

ErkeklerSoruyor, bilindiği üzere yakın zaman önce kurulmuş bir internet sitesi. Dolayısıyla üye olmak isteyenler için de sitenin yayın hayatına kısa bir süre önce başlamış olması iyi bir fırsat sunuyor.

 

Bununla birlikte sitenin tüm teknik altyapısı yine bu alanda Türkiye’nin en iyi sitesi olan KizlarSoruyor tarafından sağlanıyor. Hal böyle olunca kadınlara benzer şekilde açılan en başarılı sitenin ekibinin bu yeni projesinin ne kadar önemli bir proje olduğunu görmemiz de mümkün oluyor.

 

ErkeklerSoruyor’a üye olan kullanıcılar, sitede meydana getirdikleri tüm faaliyetler için Xper puanı adı verilen özel bir puan kazanırlar. Kazanılan bu puanlara örnek olarak siteye yeni üye olduğunuzu varsayalım. Siteye üye olduktan sonra 25 Xper puanı kazanacaksınız. Ardından sitede belli bir kategoride soru cevapladığınızda kazandığınız bu puanlar artacak. Bir soruya verdiğiniz her görüş için ek olarak 5 Xper puanı kazanacaksınız. Eğer verdiğiniz bu görüş, site kullanıcıları tarafından en iyi görüş seçilirse de 50 Xper puanı hesabınıza tanımlanacak.

 

Bu Xper puanları, sizin sitede sözü geçen bir üye olmanızı sağlayacak. Bu da şu demek: Yılın belli dönemlerinde ErkeklerSoruyor ile çalışan firmalar tarafından sunulan avantajlar, sözü geçen üyeler için sunuluyor olacaktır.

 

Siz de hemen ErkeklerSoruyor’a üye olun. Üye olmak için tek yapmanız gereken yukarıdaki linke tıklamak.

Erkeğe dair tüm konuların konuşulduğu bir mecra
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin