Eşarp ile Kombin Yapmanın Püf Noktaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşarpla doğru ve güzel kombinler yapmak, zarif ve şık görünmenize yol açar. Özellikle ilk kez bu tarzı deneyen kadınlar için eşarp ile kombin yapmanın püf noktaları, tarzlarını doğru yansıtmaları açısından oldukça yararlıdır.

Eşarp ile Kombin Yapmanın Püf Noktaları

Eşarp, sıklıkla tesettürlü kadınların kullandığı bir üründür. Her yaş grubundan kadının taktığı bu ürün, rahat bir kullanıma sahiptir. Farklı renk ve modelleri olan tesettür eşarp seçenekleri ise tüm zevklere hitap ettiği için kadınların gözdesidir. Dolayısıyla eşarpla şık ve yerinde bir kombin yapmak önemlidir. Peki, eşarp ile kombin yapmanın püf noktaları nelerdir?

  • Kişinin yaşına ve tarzına uygun olacak eşarp modelleri tercih edilmelidir.
  • Kıyafetin rengine ve modeline göre eşarp takılmalıdır.
  • Özel bir günde eşarp takılacaksa o güne uygun bir eşarp seçilmelidir.
  • Kişinin ten rengiyle uyumlu olan ürün takılmalıdır.
  • Eşarbın desenlerinin kıyafeti geride bırakacak şekilde olmamasına dikkat edilmelidir.

Eşarbın nasıl bağlandığı da kombinin güzel veya kötü olduğunu belirlediği için kıyafete göre bağlama şekilleri değiştirilmelidir.

Renk Uyumu

Renk uyumu, kombininizi gösteren önemli unsurlardan birisidir. Eğer kombininiz koyu renklerden oluşuyorsa, kıyafetinize uygun açık tonlarda eşarp takmak yerinde olur. Bunun yanında sade ve açık renkli bir kombin yaptıysanız, koyu tonlarda desenli bir eşarp takılabilir.

Desenler

Kombininiz desenliyse, desenlerin içinde bulunan renklerden birine uygun olan düz bir eşarbı takabilirsiniz. Bu sizi daha zarif göstereceği gibi kombininizi ortaya çıkaracaktır. Ayrıca desenli eşarp takarken modern görünen modelleri tercih etmek gereklidir. Karışık desenli ve uyumsuz bir eşarp takmak, negatif görünüme yol açar.

Şal Bağlama Teknikleri

Kıyafetinize uygun olacak şekilde şal bağlamak uyumlu ve şık görünmenize yol açar. Örneğin bir elbise giydiyseniz, elbisenizin modelini ve desenlerini kapatacak şekilde şal bağlamamalısınız. Şalınızın uçları arkanızda kalmalıdır. Bunun yanın sıra gömlek tercih ettiyseniz, gömleğinizin yakasını kapatmayacak şekilde şalınızı bağlamalısınız.

Şal modelleri de güzel kombin yapmak için önemlidir. Şalın desenleri, kumaş yapısı ve renkleri şalın bağlanma şeklini değiştirirken kombinin nasıl duracağını da farklılaştırır.

Mevsimlere Göre Seçim

Mevsimine uygun şal seçmek önemlidir. Yazın daha ince ve açık renkli, kışın ise daha kalın ve koyu renkler tercih edilebilir. Ayrıca mevsimin moda renkleriyle de kombin yapılabilir. Diğer yandan yazlık bir kıyafetin üzerine kışlık bir şal örtülmemelidir. Aynı durum kışlık kıyafetler için de geçerlidir.

Kıyafetin Stili

Kıyafetin sitilini yansıtacak şal takmak modern bir görünüm sunar. Tarzınızı ortaya çıkaracak renk ve modelde şal tercih etmek stilinizin güzel durmasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda kıyafetin modeline uygun olacak şekilde şal bağlanmalıdır.

Kamil Keskin firması, bünyesinde her zevke ve kombine uygun eşarp modelini bulmak mümkündür. Çeşitli renklerde ve desenler eşarpların bulunduğu bu firmada birbirinden güzel ürünler, müşterisini beklemektedir.

Eşarp ile Kombin Yapmanın Püf Noktaları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin