EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN HAMİLE KADIN ÖLDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan hamile kadın, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, uzaklaştırma cezası bulunan Hüseyin Kartal, Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Tahsin Büyük Çoban Caddesinde ikamet eden eşi 8 aylık hamile Melike Kaygın Kartal’ın evine giderek burada tartıştı.

 

Tartıştığı eşini göğsünden bıçaklayan Hüseyin Kartal, 155 Polis İmdat hattını arayarak eşini bıçakla yaraladığını bildirdirerek olay yerinden ayrıldı.

 

Göğsünden ağır yaralanan Melike Kaygın Kartal, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Olay yerinden ayrılan Hüseyin Kartal, Ertuğrulgazi Mahallesi Pazar Pazarı mevkiinde olduğunu bildirerek ekipler tarafından gözaltına alındı.

 

Hastanede ameliyata alınan Melike Kaygın Kartal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, sezeryanla alınan ve yoğun bakımda bulunan 8 aylık bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN HAMİLE KADIN ÖLDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 Yorum

  1. Rabbim hepimizin akil sagligini korusun biraz daha sakin olmayi denemk lazim kim ne yapsa kendine zarar bazen de olmuyorsa biseyler zorlamamak lazim kadin icinde erkek icinde olmuyorsa birak sal ipini gitsin deger mi yillarca icerde yatmaya ve neyin karsigi olabilir ki Allah c.c verdigi cana kiymak.. Biraz sag duyu kimse icin degil kendimiz icin sakinlik fevrilik onunde sonunda bize zarar.ölen ölür vadesi dolmus adam oldurmese de tas duser olur vade bitmis ne diye can almak hem ahireti yak hem bu dunyani karart ne buyuk cehalet .ille de sakinlik sabir sag duyu..

    Cevapla
  2. 16 Haziran 2017, 03:17

    Senin gibi bir mahlukata idam şart

    Cevapla
    • 16 Haziran 2017, 10:26

      olayı bılıp bılmn yargılamayın ınsanları ne cektıgımızı bı bız bılıyoruz adamın ne cektıgımızı bız bılıyoruz ıdammıs sızın gıbı orumcek beyınlılere bılı bılmeden yargılayanları sacından asmak sart

      Cevapla
      • ne çekersen çek hamile bir kadını öldürmenin bahanesi olabilir mi salak herif.

        Cevapla
      • 16 Haziran 2017, 14:10

        Belki çektikleriniz sizin için çok zor olabilir evet! Mümkün değil ancak hadi diyelim adam karısını öldürmekle de haklı (asla hak sayılmaz bence) ancak ya o daha annesinin karnındaki 8 aylık bebek ya o da ölseydi sizin çektiklerinize değecek miydi?

        Cevapla
      • ya nasil bi zihniyet bu lan bi can gitti bi can belki bebekte ölecek . yazık. rahmetlinin yaptigi her neyse bu katile mi kalmış bu şekilde cezalandırmak. Allah katında herşey. asıl sensin orumcek beyinli olan bu katile de bu zihniyete de idam sart!!!!

        Cevapla
      • Sen asıl örümcek kafalisin sen hic karninda evladini tasiyan esine kiyarmisin onu gectim hamile olmasin isterse o senin esin dunyadaki cennetin adam suclu hem de dipine kadar birsey cektigide daha cok kadina cektirmis once haberi oku adam uzaklastirma cezasi almis bu ceza da onun otoritesini sarsmis esine zarar vermis yani adam dicem ama haketmiyo erkek israfi tam Direk idam.İdam gelmezse daha cok kadin olur bu cahiliye artiklari yuzunden.

        Cevapla
    • Kadinin neler yaptığını bilmeden yorum yapmayınız lütfen

      Cevapla
    • Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz? Ölümü ölümle cezalandırma şekli geri kalmış 3.dünya ülkelerinde görülen birşey. Bir insan ister terorist olsun ister katil (kimi öldürdüğünün önemi yok, hamile/çocuk vs. farketmez), bu insanlara karşı müebbet hapis gibi cezalandırma şekilleri varken birkaç yüzyıl öncesinin yolu olan idam gibi canice bir yol seçilmemeli. Umarım ülkeye idam gibi birşey gelmez, yoksa diğer arap ülkelerinden farkımız kalmaz. Bu devirde ölüm ölümle çözülmez, biraz eski kafalığı bırakın.

      Cevapla
  3. Bir tek Allah bilir ne yaşadıklarını kimse yargılayıp kınamasın

    Cevapla
  4. Nasıl kıydın ya bir hamile bayana hem de kendi çocuğunu taşıyan hamile bayana

    Cevapla
  5. ne çekerse çeksin hiç bir şey hamile bir bayanı öldürme hakını vermez..yazıkk

    Cevapla
  6. Hic kimse o kadının neler yaptığını bilmeden yorum yapmasın lütfen

    Cevapla
  7. 16 Haziran 2017, 21:27

    Medeni kanun Kadınlarımızı Korudug
    u Kadar Erkeklerimizi de Korusa Eminin bunları yaşamayız .Alahım Herkese Sabrı Cemil nasip etsin…

    Cevapla
  8. Rabbim acısın geride kalan evlada hem öksüz hem yetim bide babası annesinin katili Rabbim hepimize akıl fikir versin

    Cevapla
Bizi Takip Edin