ESKİŞEHİR BİLECİKLİLER DERNEĞİ’NDEN SELİM YAĞCI’YA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği Başkanı Harun Çakmaklı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

DSC_0635
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Harun Çakmaklı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehirler ve kurumlar arasında gerçekleştirilen ziyaretlerin önemine değindi.

Bilecik Belediyesi olarak, şehrin imar ve ihyası noktasındaki çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, belirli zamanlarda sivil toplum kuruluşu yetkilileri ile gerçekleştirdikleri görüşmelerin son derece önemli oluduğunu kaydetti.

Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği Başkanı Çakmaklı ise konuşmasında Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya misafirperverliğinden dolayı ve şehir için yaptığı hizmetler ötürü teşekkür etti.
DSC_0641
Dernek faaliyetleri hakkında Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya bilgi veren Harun Çakmaklı, Bilecik’i, Eskişehir’de en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını kaydetti.
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Dernek Başkanı Harun Çakmaklı’ya, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye etti.


ESKİŞEHİR BİLECİKLİLER DERNEĞİ’NDEN SELİM YAĞCI’YA ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin