ESKİŞEHİR LÖSEV’DEN BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Eskişehir İrtibat Ofisi’nden İl Koordinatörü Yelda İlker ve İl Koordinatör Yardımcısı Meltem Namdar Durulgan, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldiler.

Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden LÖSEV Yetkilileri İlker ve Durulgan, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Başkan Bakkalcıoğlu’na LÖSEV ’in tüm Türkiye’de sayıları 57 bini aşkın lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar ile aileleri için sürdürdüğü çalışmalar, hizmet alanı ve bu ay itibari ile başlayan Ramazan Kampanyası hakkında bilgi veren LÖSEV Yetkilileri İlker ve Durulgan bu yıl da “Ramazan Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin” diyerek çıkılan yolda, belediye mensuplarını ve Bilecik halkını bu anlamlı çabaya ortak olmaya davet ettiler.

Ziyaretin sonunda misafirlerinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakkalcıoğlu, Nutuk ve Türk Bayrağı hediye ederek her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunu belirtti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ESKİŞEHİR LÖSEV’DEN BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin