Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Aradalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Söğüt Belediye Başkanı Adayı Osman Yılmaz, Söğüt’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Söğüt Kapalı Pazarda esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindeki teşkilat üyeleri, vatandaşlara ve esnafa hayırlı işler temennisini iletti.

 

Bilecik’i ilçeleri, beldeleri, köyleri ve mahalleleri ile topyekün bir şekilde kalkındırma hamlesini gerçekleştirme gayretinde olduklarını dile getiren Milletvekili Selim Yağcı, ‘’İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Söğüt Belediye Başkanı Adayı kardeşim Osman Yılmaz ve değerli teşkilat üyelerimizle birlikte Söğüt’lü kardeşlerimizle buluştuk, kucaklaştık. İnşallah el birliği içinde şehrimiz ve ülkemizi en iyi yerlere getirme gayretinde olacağız.’’ifadelerini kullandı.

Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Aradalar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Pazardaki fiyatlar nasıldı sayın vekilim..

    Cevapla
  2. 25 Ocak 2019, 19:13

    Osman yılmaz belediye başkanı iken Çaltı beldelikten köye düştü. Vizyon sahibi olsa bu yaşanmazdı. Söğüte ne faydası olacakki???
    Ha birde pazara çıkmaları ıyi olmuş pirasa 8 TL ıspanak 10 TL patlıcan 14 tl

    Cevapla
  3. 26 Ocak 2019, 19:14

    Bilecik sakarya gazetesiyle birlikte çalışan(basın masasına kadar),,,,,osmaneli haber gazetesi…………..”””””””””SİYASETEN SADECE MÜNÜR ŞAHİN HABERİ YAPIYOR,,,,,,,ve iyi parti belediye başkanı ADAYININ reklamını……….kaç gündür,,,,,,,bir TANE AKPARTİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI,,,mustafa kürek haberi yok………….osmanelide yeni bir gazete daha çıkarılacakmış deniliyor

    Cevapla
  4. 26 Ocak 2019, 19:14

    OSMANELİ GAZETELERİNDE,,,,,,,,,,,,bir TANE AKPARTİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI,,,mustafa kürek haberi yok………….osmanelide yeni bir gazete daha çıkarılacakmış deniliyor

    Cevapla
  5. 26 Ocak 2019, 19:18

    DOĞRU MU YANLIŞ MI,,,,GERÇEĞİ YANSIYIYOR MU YANSITMIYORMU BİLİNMEZ,,,,,,,,,,,,ancak ,,,,,,,duyulan,,,bir de bu,,,,,,,,,,,,DOĞRUYSA,,,zaten çıkıyordur,çıkacaktır ortaya,,,,,,,,,,,,,,,,,,,doğru değilse,,,,DOĞRU DEĞİLDİR tabiki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,GERÇEĞİ YANSITMIYORSA DA,,,gerçek yansımamıştır da zaten..

    Cevapla
Bizi Takip Edin