Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Bağlantı Yolları Kapandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Yenipazar ilçesinde etkili olan kar yağışı Yenipazar Eskişehir Bağlantı Yolu bağlantı yollarının kapanmaması adına ekipler yoğun mesai harcadı.Etkili olan yoğun kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan Yenipazar-Eskişehir bağlantı yolu, Yenipazar Belediyesince kurulan karla mücadele ekipleri tarafından yeninden ulaşıma açıldı.

 

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’de ekipleri yalnız bırakmayarak bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

Vatandaşları zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyaran Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden; “Etkili olan kar yağışı nedeni ile ulaşıma kapanan Yenipazar Eskişehir bağlantı yolu Belediye ekiplerimizce, karla mücadele çalışması kapsamında ulaşıma açılmıştır. Araç sürücülerinin dikkatli olması ve zincirsiz yola çıkmamaları rica olunur. Karla mücadele çalışmalarımız, Selim, Olucak, Gökçeözü, Kükürt, Yukarı Boğaz ve Aşağı Boğaz Köy güzergahlarında devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Bağlantı Yolları Kapandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Kapalı yol falan yok. Şovmenler iş başında. Yenipazar da yaşayan biri olarak soruyorum kapalı yol nerede. Siz nasıl gazetecisiniz?Araştırmadan soruşturmadan neye göre haber yapıyorsunuz. Bilecikte Yenipazardan başka kapalı yol yokmu. Çok gülünçsünüz.Bu şovmenin reklamını yapmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Boşuna yazmadık İnşallah,…Yayınlasanız bari.

    Cevapla
  2. Yenipazar ilçe merkezi buz pisti gibi sayın başkan bir zahmet Tuz atarmısınız ihtiyarlar camiye giderken düşüp biryerlerini kırmasınlar Saygılar …

    Cevapla