Evlenmek için “07.07.2017”yi seçtiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te evlilik hazırlığı yapan 12 çift, 7 Temmuz’da evlenmeye karar verdi.

Evlilik günlerini özel bir tarihle taçlandırmak isteyen çiftler, “05.05.2015”, “06.06.2016”da olduğu gibi bu yıl da “07.07.2017” tarihinde evlenmek için sıraya girdi.

 

Aylar öncesinden Bilecik Belediyesi Evlendirme Dairesinden gün aldıklarını belirten çiftlerin nikahını Bilecik Belediyesinde görevli Nikah Memuru Özkan Sözkesen kıydı.

 

Bugün nikah kıyabilmek için 7 ay öncesinden başvuru yaptıklarını dile getiren damat Emrah Kayhan, “Yaklaşık iki yıllık ilişkimiz var, ilişkimizi taçlandırmak için bu tarihi seçtik. Sevgimiz büyük, günümüzde özel olsun istedik. Çok mutluyuz, çok huzurluyuz.” dedi.

 

Kendileri için anlamlı olacağını düşündükleri için 07.07.2017 tarihini seçtiklerini dile getiren damat Sercan Tatar ise, “8 yıllık bir birlikteliğimiz vardı bizde bunu taçlandırmak için nikah tarihimizi bugüne aldık. Bu tarihi değerlendirmek için, ölümsüzleştirmek için böyle birşey yaptık, Bugün de amacımıza ulaştık, çok mutluyuz” dedi.

 

Nikah Memuru Özkan Sözkesen ise, anlamlı ve unutulmayacak günlerde nikah yoğunluğu yaşadıklarını belirterek, “Bugünün 07.07.2017 olması dolayısıyla çiftlerimizden yoğun bir talep gördük. Hiçbir çiftimizi geri çevirmen 12 adet nikahımız var. Evlenen tüm çiftlerimize bu mutlu günlerinde sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Evlenmek için “07.07.2017”yi seçtiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Allah mutlu mesut etsin :)

    Cevapla
Bizi Takip Edin