EVLİLİKTE YARIM ASRI DOLDURMUŞ 13 ÇİFT YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi “14 Şubat Sevgililer Günü” dolayısıyla program düzenledi.

 


Bilecik Belediyesi, evliliklerinde 50 yılı doldurmuş 12 mahalleden 13 çifti Vadi Park Aile ve Yaşam Merkezinde düzenledikleri akşam yemeğinde bir araya getirdi.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Sevgililer Günü” münasebetiyle düzenledikleri programda evliliklerinde 50 yılı aşkın büyükleri özel bir gecede, bir yemekte buluşturmayı planladıklarını söyledi.
Güçlü aileden güçlü toplum oluşacağını, güçlü toplumun meydana getirdiği devletin de güçlü olacağını söyleyen Yağcı, “Terörün hat safhada olduğu, savaşların olduğu, yurdumuz üzerinde hain planların olduğu bu süreçte aileleri yapılarının güçlülüğü, birbirimiz arasındaki sevgimiz, saygımız, bağlılığımız son derece önemli.” ifadelerini kullandı.
Gençlerin en büyük hatayı evlenmeden yüz göz olarak kavga ederek yaptıklarını ifade eden 56 yıldır evli Kemal ve Ülker Güler çifti, uzun ömürlü bir ilişki için sevgi ve saygının yitirilmemesini tavsiye ederek, “Aranızda tartışma olabilir, huzursuzluk olabilir ama bir gün sürsün, ikinci gün yüz yüze konuşsunlar” ifadelerini kullandılar.
Program sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” diyerek çiftlere fincan takımı hediye etti.

EVLİLİKTE YARIM ASRI DOLDURMUŞ 13 ÇİFT YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. çok güzel bir uygulama sayın selim yağcı çok düşünceli zarif bir insan darısı diğer ilçelere inşallah da nerdeeeeee

    Cevapla
Bizi Takip Edin