Eyüpsultan Psikolog

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan Eyüpsultan, huzur veren yapısı ve samimi mahalleleri bulunan eski ilçelerinden birisidir. Eyüpsultan Psikolog danışmanlık merkezi de bu ilçede, Alibeyköy semtinde sizlere hizmet vermek için bulunmaktadır. Eyüpsultan ilçesinin merkezine yaklaşık on beş ila yirmi dakika mesafede bulunan Eyüpsultan Psikolog, Alibeyköy semtinde; trafik derdi çekmeden, şişirilmiş ücretler talep etmeden ve sizlere vakit kaybettirmeden destek hizmeti almanız için sizleri beklemektedir. Yeni Nesil Danışmanlık merkezimizde sizleri ön görüşmeye davet ediyoruz.

İster çocuk ister ergen, isterseniz de yetişkin kategorisinde ihtiyacınıza uygun olan destek hizmetini almanız için terapileri mevcuttur. İster terapi süreciniz hakkında isterseniz de Eyüpsultan Psikolog Danışmanlık Merkezi hakkında detaylı bilgi ve iletişim için numaradan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Eyüp Psikolog

Zihinsel sağlığımız, yaşadığımız hayatın kalitesini sandığımızdan çok daha fazla etkilemektedir. Dinç bir zihin yerine yorgun ve dolu bir kafayla girdiğiniz sınavda nasıl zorlanır iseniz, kalitesiz bir zihin sağlığı ile hayat sınavında zorlanırsınız. Hiç birimizin hayatı dört dörtlük olmadığından daima inişler ve çıkışlar yaşarız.

Önemli olan, iniş yaptığımızda nasıl toparlandığımızdır. Eğer toparlanmakta güçlük çekiyor ve bir yardım eline ihtiyaç duyuyor isek işte o zaman çekinmeden o eli tutmamız gerekir. Eyüp Psikolog, bu ve buna benzer durumlar için sizlere el uzatmaya hazır. Ücretsiz ön görüşme sonrası hayat kalitenizi artıracak bir adım atmak istiyorsanız, Alibeyköy semtinde bulunan Eyüp Psikolog Danışmanlık Merkezi’ni tercih edebilirsiniz. Kendinizi hazır hissettiğiniz an, Eyüp Psikolog sizler için bekliyor olacak.

Eyüp Çocuk Psikoloğu

Hayat koşuşturmasında yoğrulurken bazı zamanlarda çocuklarımızın psikolojik durumları gözden kaçıyor olabilir. Stresli geçen sınav dönemleri, sosyal açıdan ilerlemeyen arkadaşlık ilişkileri ve girilen ergenlik evrelerinde çocukların davranışlarında olumsuz yönde eğrilme görebiliriz. ‘’Çocuktur, geçer.’’ gibi basit ve altı boş cümleler yerine davranışlarının düzelmesi için bir psikoloğa danışmanız gerekmektedir.

Eyüp Çocuk Psikolog, bu tarz önemli hususlar için yardımcı olmak ve çocuğunuzu bu zor durumdan kurtarmak için Alibeyköy’de sizlerle. Sebepsiz saldırganlık, özgüven ve dikkat eksiklikleri, sınavlar ve notlar ile ilgili takıntı, kötü alışkanlıklar edinme gibi birçok olumsuz durum için Eyüp Çocuk Psikolog ile iletişime geçmeli ve erkenden tedbir almalısınız. Çocuklarımız, geleceğimizdir.

Eyüp Ergen Psikoloğu

Ergenlik, duyguların istikrarsız kısır döngü içerisinde dolaştığı yorucu ve çatışmalı bir dönemdir. Yaşanılan duygular hat safhada yaşanır ve verilen tepkiler genellikle abartıdır. Kabuğuna çekilen ergen, farkına varmadan sosyal fobiye sahip olabilir ya da kabuğuna çekilenlere takılmaya çalışan ergen, bir zorbaya dönüşebilir.

Kaygı, saldırganlık, bağımlılıklar ve sosyal iletişim becerilerinde zayıflık gibi durumlarda Eyüp Ergen Psikolog sizlerin yanında. Bu dönemde çeşitli sorunlar için destek almak isterseniz, Eyüp Ergen Psikolog ile iletişime geçmeniz yeterli. Geride kalmayın ve Eyüp Ergen Psikolog ile birlikte bu sancılı süreci en az hasarla atlatın.

 

Eyüp Pedagog Psikolog

Pedagoglar, sıfır ila on iki yaş arası bireylerin psikolojisini inceleyen kişilerdirler. Bilişsel, duygusal ve sosyal açıdan gelişimleri takip edilerek riskli durumlarda ebeveynler ile iletişime geçilir. Ailelerin bu dönem çocuklarıyla ilgili yaşadığı aksaklıklar için çözümler üretir, planlar yapar. Uyguladığı rehberlik ile de olumuz durumların yaşanmasını önler.

Eyüp Pedagog Psikolog, alanında uzman yeni nesil çalışanları ile görevde. Çocuklarınız ve ailenizin sağlığı için pedagoglar oldukça önemlidir. Pedagog ihtiyacınız varsa, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun pedagoglar ile Eyüp Pedagog Psikolog sizlere yardımcı olur. Detaylı bilgi ve randevu için Eyüpsultan Psikolog ile iletişime geçebilirsiniz. Ön görüşme ücretsizdir.

Eyüp Oyun Terapisi

Oyun terapisi, üç ila on bir yaş aralığındaki çocuklara uygulanan ve bu dönem çocuklarının zihinsel gelişimiyle birlikte zihinsel sağlık ihtiyaçlarını keşfetmek amacıyla yapılan tedavi çeşididir. Çocuğa oyun oynayabileceği alan kurulur ve hayal güçleri esas alınarak kendilerini rahatça ifade edebilecekleri güvenli bir ortam oluşturulur.

Terapi esnasında duygusal problemler ifade edilir. Evlat edinilmiş, daha önce şiddet görmüş, boşanmış ailede yaşayan, okulda zorbalık gören, sosyal anlamda yetersizlik yaşayan, bunlar ve bunlara benzer birçok problemle karşılaşmış çocuklar için uygulanır. Çocuğunuzda düzelmeyen olumuz davranışlar görüyorsanız ya da onunla paylaşmak isteyip ancak bir türlü doğru şekilde paylaşamadığınız sözleri oyun terapisi ile paylaşabilirsiniz.

Uzman kişilerce yapılması gerekilen oyun terapisi, Eyüp Oyun Terapisi yardımı ile sizler için hizmette. Çocuklar için tasarlanan özel oyun odası ve alanında uzman kişiler, sizler için burada. Eyüp Oyun Terapisi, düzenli devamı tavsiye eder. Ön görüşme ve detaylı bilgi için iletişime geçin.

KAYNAK: https://www.yeninesildanisman.com/psikolog-eyup/

Eyüpsultan Psikolog
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin