FATMA TEYZENİN HAYALİ GERÇEK OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ


Bilecik’in Yenipazar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Fatma Yıldız’ın en büyük hayali gerçek oldu.

85-yasindaki-fatma-teyzenin-hayali-gercek-oldu-3279

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ile eşi Fatma Yağcı, Fatma ninenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük sevgi beslediğini ve mutlaka görmek istediğini öğrendi.

Bunun üzerine Yenipazar ilçesine giderek Fatma nineyi alan Milletvekili Yağcı, onu AK Parti Grup Toplantısına götürdü. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı büyük bir dikkat ve duygu dolu gözlerle izleyen Fatma Yıldız, sonunda hayaline kavuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Fatma nine, Bilecik’ten ve Yenipazar’dan selam getirdiğini söyledi.

85 yaşındaki Fatma Yıldız, daha sonra Selim Yağcı ve Fatma Yağcı’nın da desteğiyle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile de görüşme fırsatını buldu.

Hayatının en güzel gününü geçirdiğini vurgulayan Fatma nine, ziyaretlerin ardından memleketine döndü.

 

85-yasindaki-fatma-teyzenin-hayali-gercek-oldu-3280     85-yasindaki-fatma-teyzenin-hayali-gercek-oldu-3281     85-yasindaki-fatma-teyzenin-hayali-gercek-oldu-3282     85-yasindaki-fatma-teyzenin-hayali-gercek-oldu-3283     85-yasindaki-fatma-teyzenin-hayali-gercek-oldu-3284     85-yasindaki-fatma-teyzenin-hayali-gercek-oldu-3285

FATMA TEYZENİN HAYALİ GERÇEK OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin