Feci Kazada 2 Araç Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Bozüyük-Söğüt yolu Günyarık Köyü yakınlarında meydana gelen kazada Bozüyük’ten Söğüt istikametine gitmekte olan İrfan Güner (71) yönetimindeki 11 AC 424 plakalı kamyonet ve Hamide Olur (31) idaresindeki 34 ALU 692 otomobil çarpıştı.

 

Çarpışma sonucunda araç sürücüleri İrfan Güner (71), Hamide Olur (31) ve araçta yolcu olark bulunan İsmail Tünçer (58) Hüseyin Çakırtaş (45) yaralandı.

 

Olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralılar sıkıştıkları araçlardan çıkarıldı.

 

Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Yaralıların sağlık durumları ciddiyetini korurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaza nedeni ile bir süre çift taraflı olarak ulaşıma kapatılan Bozüyük-Söğüt Karayolu araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Feci Kazada 2 Araç Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. İrfan Güner vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.

    Cevapla
  2. 28 Ağustos 2018, 20:43

    Kaç kişi daha ölmesi gerekiyor yolun yapılması için. Söğüt belediyesi farklı partiden olduğu için mi yapılmıyor. Söğüt.e dünyanın insanı geliyor Ertuğrulgazi.yi ziyarete. Ağaçlardan virajlar görünmüyor en azından budama yapmak cok mu zor. Günde kaç araç geciyor kaç otobüs fabrika servisi geciyor. bi çözüm bulunmalı artık.

    Cevapla
Bizi Takip Edin