FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 12 ŞÜPHELİ SAVCI KARŞISINA ÇIKARTILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 19 Ekim 2016 tarihinde düzenlenen operasyonlar ile gözaltına alınan aralarında avukat, iş adamı, esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu 12 kişi, sorgulanmak üzere Bilecik Adliyesine getiriliyor.

bilecikte-feto-operasyonu-haber228-2

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından FETÖ/PDY mensuplarına yönelik 19 Ekim tarihinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, Av. Metin Y., Av. Cem Z., BİSİAD Başkanı Cihan S., Sanayici Zafer K., Kredi ve Yurtlar Kurumu eski Müdürü Saadettin B., Bilecik eski Tarım İl Müdürü Alparslan D., esnaf Tacettin T., esnaf Mehmet Y., emekli Kurtuluş A., Öğretmen Kenan Ç., emekli Abdullah Y. ve işadamı Fedai B. gözaltına alınmıştı.

 

Şuana kadar gözaltına alınan 12 kişiden, AV. Cem Z. Adliyeye getirilerek savcı karşısında ifade verirken, diğer 11 şüphelinin de gün içerisinde adliyeye getirileceği öğrenildi.

 

Öte yandan, Bilecik Adliyesine getirilen şüphelilerin, savcılık sorgusunun ardından yarın mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.


İLGİLİ HABER:

FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 12 ŞÜPHELİ SAVCI KARŞISINA ÇIKARTILIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin