FETÖ’DEN İLK HAPİS CEZASINA TAHLİYE KARARI VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Bozüyük İlçesi’nde meslekten ihraç edilen ve geçtiğimiz günlerde Bank Asya’ya para yatırdığı sabit olduğu gerekçesi ile çıkarıldığı mahkemece 5 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırılan E.C.’nin cezasının 4’te 1’ini yattığı gerekçesi ile cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

 

Bozüyük Belediyesi’nde çalışırken FETÖ/PDY kapsamında meslekten ihraç edilen ve ardından gözaltına alınarak tutuklanan E.C.’nin geçtiğimiz gün çıkarıldığı mahkeme tarafından 5 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı öğrenilmişti.

 

4 ayrı delilden suçlanan fakat 3 delilin avukatı tarafından çürütüldüğü iddia edilirken, E.C.’nin Bank Asya’ya para yatırdığı sabit olduğu gerekçesi ile mahkeme tarafından 5 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı ve 4 ayrı delilden yargılanan E. C.’nin görülen mahkemesinde 5 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı ancak E.C.’nin cezasının 4/1’ini yattığı için adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.


İLGİLİ HABERLER:

FETÖ’DEN İLK HAPİS CEZASINA TAHLİYE KARARI VERİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin