FiKRET KARABIYIK ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl teşkilatının gençlik kollarında siyasete başlayarak partinin çeşitli kademelerinde görev alan, önceki dönem İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Konak Kafe&Restaurant’a partililerle buluşarak toplu bir halde parti binasına gelen Karabıyık’a büyük bir kalabalık eşlik etti.

Tören öncesi ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Serkan Yıldırım, partilerinde aday adaylık heyecanının geçtiğimiz hafta başladığını kaydetti.

Dün ilk adayın müracaatını aldıklarını belirten Yıldırım, ”Aday adayımızın bugün de Fikret kardeşimizin aday adaylığı müracaatı için hep birlikte buradayız. Fikret kardeşimiz. uzunca zamandır birlikte yol yürüyoruz. Onun gayretlerine şahidiz. Beraber de çok işler yaptık. Inşallah ilerleyen süreçte de hep birlikte omuz omuza vererek çalışmalarımızı yaparak iki bin yirmi dörtte belediye almak hedefimiz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta eee Kızılcahamam’da kaftaydık. Üç günlük kampın süresinde gerek yerlerde dediler.

Seçim işleri, teşkilat başkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda adaylık. başladık ve yol haritamızı önümüze koyarak çalışmalarımıza başladık. Inşallah eee hedefimiz otuz bir Mart’ta on birle on bir hedefini tutturarak tüm belediyeler olarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. güçlü adaylarımız var. Seçimlerde kazanacağımız nazilere kadar şüphemiz yok. Inşallah seçimler hepimiz için hayırlı olur. Ben Fikret kardeşime de hayırlı olsun diliyorum.” diye konuştu.

Alkışlarla konuşmasına başlayan Karabıyık da Orta Doğu’da akan kandan bahsederek, ”Filistin’de özellikle çok fazla çocuk ve kadın kaybettik ve kaybetmeye devam ediyoruz. Inşallah eee bu sürecin. Kısa sürede sona ermesini temenni ediyoruz. Orada kaybettiğimiz eee tüm insanlığa Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Bilecikli olduğunu vurgulayan Karabıyık, İlkokul, ortaokul ve liseyi tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi ve devamında biricik şehirde Baya Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümünü tamamladığını anlattı.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ İL BAŞKANI

Evli olduğunu ve bir kız çocuğu babası olduğubu dile getiren Katabıyık, ”Teşkilatta da Serkan abimin merkez ilçe başkanlığı döneminde o zaman Ramazan abi il başkanımızdı, gençlik kollarımızla İbrahim Kurt’un başkanlığında gençlik kollarına, teşkilat başkanlığına layık görüldüm. İki yıl bu görevi yaptık. Akabinde yine Serkan abiden merkez ilçe başkanlığı görevini devralmıştık. Üç yılda bu görevi ifa ettik. Akabinde beş yıl süren bir il başkanlığı sürecimiz oldu. Nasip oldu o dönem Türkiye’nin en genç il başkanı olma unvanını taşıdık.

AK PARTİ BAYRAĞINI BELEDİYEMİZE TAKACAĞIZ

Tabii çok yoğun seçim dönemlerinden geçirdik. O dönem işte yönetimde bulunan abilerimiz, ablalarımız da aramızda. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Önceki dönem kadın kolları başkanımıza da hassaten teşekkür ediyorum. Tabii bugüne kadar hep dosya, alan taraftaydık. Bugün nasip oldu. Dosya veren taraftayız. Birbirinden kıymetli aday adayı, abilerimiz, ablalarımız var. İnşallah nasip olursa hepsi birbirinden değerli. Bu görevi daha iyi yapacaklarından en ufak bir şüphemiz yok. Bizim burada derdimiz işte son dört buçuk yılda yaklaşık beş yıldır Bilecik’te belediyecilik namına yürümeyen bütün işleri nasip olur da yine AK Parti bayrağını belediyemize takabilirsek eksik kalmış hizmetleri  tamamlamak istiyoruz.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Biliyorsunuz iç gündemimizde olmayan, uzun süre su kesintileri yaşadık. Yollar kazıldı, uzun süre tamir edilemedi. Biz bunları uzun süre üç dönem özellikle çok iyi bir şekilde yapmıştık. Bir dönem ara verdik. Inşallah önümüzdeki dönemden itibaren kaldığımız hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Ben katılım gösteren bütün büyük küçüklerimi, abilerime, ablalarıma çok teşekkür ediyorum. Vatana, millete hayırlı olsun diyorum. Tekrardan, ayağınıza sağlık, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Belediye Başkan Aday adayı Fikret Karabıyık, müracat formunu Başkan Yıldırım’a teslim etti.

                                    

FiKRET KARABIYIK ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin