FİLM GİBİ TATBİKAT

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeni ile gerçeğini aratmayan bir tatbikat düzenlendi.Düzenlenen tatbikata Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Keskin, Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Okulda verilen acil çağrının ardından itfaiye ekipleri kısa sürede okula ulaşırken, alevlere müdahale etme yöntemleri de uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi. Bozüyük Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tatbikat nefesleri kesen sahnelere tanık olurken, yangına müdahale, duman zehirlenmeleri, araç merdivenleri ile yaralıların kurtarılması ve araç kazalarında meydana gelen sıkışmalarda yapılan müdahaleler canlandırıldı.

Tatbikatın en heyecanlı yeri ise tatbikat içerisinde 3. kattan şişme atlama yastığına atlama anı oldu. Gerçek bir olayda yaşanabilecek tüm durumların canlandırılmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler itfaiye ekiplerini uzun süre alkışlarken, ekipler, her şartta ve her an göreve hazır olduklarını bir kez daha gösterdiler.

 

Ayrıca tatbikatın ardından itfaiye ekipleri açtıkları pankart ile Afrin’de görev yapan vatan evlatlarını unutmadıklarını ve yanlarında olduklarını gösterdiler.

FİLM GİBİ TATBİKAT
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin