“FOTO HAYAL” DUALARLA AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in genç girişimcisi ve deneyimli fotoğrafçısı, Bilecik’in tanıtım projelerinde klip çekimlerini gerçekleştiren Murat Çanakçı tarafından Dijital Fotoğrafçılık hizmeti yapılacak Foto Hayal dualarla açıldı.

Yaklaşık 15 yıldır Foto Moda’da çalışan ve kendini yetiştiren Çanakçı’nın geçtiğimiz Cuma günü hizmete giren işyerinin açılışını İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım,  Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ve Bilecik Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık yaptılar.

muratabi

İşyeri sahibi Murat Çanakçı yaptığı konuşmada, katılımlara teşekkür ederek, açılışı yapılan işyeri ile Bilecik’e ticari açıdan katkı sağlayacağı için yaşadığı mutluluğu anlattı.

Kendisine ait işyeri ile hayalini gerçekleştirdiğine vurgu yapan Çanakçı konuşmasında; ”Öncelikle bir hayalimizi gerçekleştirdiğimiz bu günde bizleri yalnız bırakmayıp onurlandırdığınız için tüm esnaf, dost ve kardeşlerime, akrabalarıma, müşterilerimize ve Bilecik’imizin güzide protokol üyelerine teşekkür ediyorum. Hayal dedik çünkü bu mesleğe gönül verip ağabeylerimizin yanında çıraklık dönemine başladığımızda bu günlere gelmek bizler için bir hayaldı. Hayatımızın en özel anlarını tekrar hatırlamak için karelere sığdırdığımız fotoğrafçılık mesleğine başladığımız günden bu yana yaklaşık 15 yılı geride bıraktık. Şu anda kendi stüdyomda sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına mücadeleme devam ediyorum. Bugün sizlerin katılımıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz, gönül verdiğimiz bu mesleği ilimizde yaşatmaya devam edeceğimiz stüdyomuzun hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından iş yerinin açılışı dualar ile gerçekleştirildi.







“FOTO HAYAL” DUALARLA AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin