“GALİP GELEN DOSTLUK, KAZANAN OSMANELİ OLSUN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik 1. Amatör Küme,  bu hafta Osmaneli derbisine sahne olacak.

20161103_101732

5 Kasım Cumartesi günü (Bugün) Osmaneli İlçe Stadında oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak.

 

2016-2017 sezonuna Osmaneli ilçesinin her iki takımı da iddialı bir giriş yaptılar. Ligin 6. Haftası itibariyle 1308 Osmaneli Belediye Spor oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak 18 puan ve hiç gol yemeyerek attığı 25 golle lider durumda. Osmaneli Gençlerbirliği ise bir maç eksiğiyle ve 13 puanla 3. Sırada.

 

Bu haftaki derbi maçıyla ilgili olarak 1308 Osmaneli Belediyespor Başkanı Hayati Kaba, “Bu haftaki derbiye bütün Osmanelili hemşerilerimizi bekliyoruz. Bizim için Gençlerbirliği ve 1308 Belediye Spor maçından hangi sonuç çıkarsa çıksın kazanan dostluk, kardeşlik ve Osmaneli olacaktır. Bizler her zaman birbirimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gerek yönetim kurullarımız, gerekse hocalarımız ve futbolcu kardeşlerimiz hepimiz Osmaneli’ni temsil eden bir aileyiz. Bir aile olmaya da devam edeceğiz. Bizlerin arasını ne oynanacak maçlar, ne söylenecek sözler asla ve asla bozamayacaktır. Aramızdaki, birlik beraberliği, kardeşliği, dostluğu bozmaya asla fırsat vermeyiz. Önemli olan, centilmence, dostluk kardeşlik içerisinde bir maç olmasıdır. Ben her iki takımımıza da hafta sonundaki derbide başarılar diliyorum. Temennim, sakatlıkların sarı ve kırmızı kartların olmadığı, kazananın kaybedeni kucakladığı, kaybedenin kazananı alkışladığı bir maç olmasıdır” dedi.

 

Osmaneli derbisi öncesinde 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Osmaneli Gençlerbirliği Kulüp Başkanları ile bir araya gelen Belediye BaşkanıYMM Münür Şahin ise “Her iki takım da Osmaneli’nin takımıdır. Osmaneli’nin ismini taşıyan, Osmaneli’ni temsil eden her iki takımımıza da yarınki maçta başarılar diliyorum. Umarım dostça, kardeşçe ve güzel bir maç olur. Galip gelen dostluk, kazanan Osmaneli olsun” dedi.

“GALİP GELEN DOSTLUK, KAZANAN OSMANELİ OLSUN”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Kasım 2016, 20:28

    BAŞARILAR DİLER HAYIRLI OSUN DERİM KUTLARIM

    Cevapla
Bizi Takip Edin